Fitness 23. veljače 2018.

Ako trebaš promjenu nabolje u životu, dođi na radionicu Kundalini joge

Foto: Facebook/Ante Bagarić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Koliko puta si se našla u situaciji u svom životu koja ti se činila bezizlazna? Koliko puta si pomislila da ne možeš više? Koliko puta si se pitala zašto se neke situacije i okolnosti ponavljaju i zašto možda ne možete pronaći rješenje za ono što želite?

Prva stvar je da shvatiš da je sve u redu i da alati kojima si se služila u svom životu jednostavno više ne funkcioniraju.
Možda je vrijeme za nove stvari, nova razmišljanja i za otvaranje duše u nekom drugom pravcu. Drevna tehnika kundalini yoge je jedna od najmoćnijih alata za transformaciju uma, duše i tijela i tehnika koja donosi duboki mir i razumijevanje života kakav jest.

Uz pomoć moćnih tehnika disanja, mantri, meditacija i vježbi (krija) otključat ćemo tvoje unutrašnje potencijale za iscjeljenje, spoznaju, hrabrost i ljubav od kojih je svatko od nas sačinjen. Upravo s tim ćeš vidjeti da su svi odgovori već u tebi i da je Univerzum sa svojom magijom, bliže nego što misliš.

Za radionicu je potrebno:

  • Prostirka - obavezno ( javi ako nemaš)
  • Dekica
  • Svijetla majica ( za dva presvlačenja)
  • Nešto za prekriti glavu
  • Papir i olovka

Mjesta su ograničena, požuri!
Obavezne prijave na:
marina.zubak1@gmail.com
naslov mejla: KUNDALINI
Donacija u iznosu od 380,00 kn.

Subota od 14:00 do 19:00, Zorkovačka 6, 10 000 Zagreb, MoFit Fitness centar
   

Kratka pauza od 30 min.
Molimo doći 15-30 min ranije, u 14 h se vrata zatvaraju.
Besplatni parking je u krugu fitness centra.

Joga2630 Možda te zanima... Kundalini joga: Što je, kako djeluje, kako se prakticira po čemu se razlikuje od drugih tehnika Fitness

Možda te zanima... Jedna vježba iz kundalini joge koja čini čuda za štitnjaču Fitness
O voditeljici radionice:

Sanda Mešinović // Amrita Sandesh Kaur, certificirana instruktorica. Rođena je 6. travnja 1980. godine u Banja Luci, Bosna i Hercegovina i jedna je od samo dva certificirana instruktora Kundalini joge u toj zemlji. Poznata po svojim tekstovima koji propituju stanje duha, sposobnost da volimo i želju za promjenom. Sanda je kreirala upravo ovu radionicu kako bi ljudima pomogla da lakše dođu do onih dijelova sebe koje su negdje zaboravili. Održala je preko 50 radionica s bubnjevima i meditacijama, a redovno drži sate Kundalini joge u Banja Luci, Tuzli, Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu, a nedavno je na poziv, boravila i radila u Dohi, Kataru.

Također, u 2017. godini sudjelovala je na velikim festivalima upravo sa radionicama kundalini yoge i to na EXIT festivalu u Novom Sadu, ARTZ festivalu u Tuzli, Festivalu Kundalini yoga u Austriji i mnogim drugima. Ima i bogato plesačko iskustvo,radi i kao fitness trenerica zadnjih 12 godina, a prakticira i  šamanske tehnike Soul Retrivel. Trenutno je na nastavku edukacije za učiteljicu na učiteljskom treningu Kundalini joge u Austriji, Level 2.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.