Fitness 25. studenoga 2016.

Adria Advent Maraton: Utrka šapa- šape pomaže šapama

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nedjelju, 27.11.2016. u Crikvenici će se po šesti put održati Adria Advent Maraton u organizaciji Jadran d.d. i suorganizaciji Grada Crikvenice. Maraton koji se u cijelosti trči uz more, poznat je među maratoncima kao jedan od najljepših u cijeloj regiji.

To je zaista jedinstvena utrka maratona u regiji, priznata od IAAF – svjetske atletske organizacije, a ujedno je i posljednja službena maratonska utrka u godini i uvod je u adventsko razdoblje.

Iako ova utrka nosi sva službena obilježja profesionalnih maratonskih staza, na njoj iz godine u godinu sudjeluje i sve više trkača amatera, rekreativaca, ali i samih građana koji žele biti dio ove posebne atmosfere koju Jadran d.d. i ViaMeaTravel  u suradnji s Gradom Crikvenicom priređuju već šestu godinu za redom.Ambasadorica maratona je poznata ultramaratonkaMarija VrajićTrošić, prošlogodišnja pobjednica staze i naša ovogodišnja olimpijka.

Humanitarna utrka za Udrugu prijatelja životinja Vis Vitalis

Po prvi puta ove godine uvrstili smo u program i jedinstvenu u Hrvatskoj UTRKU ŠAPA koja je u cijelosti humanitarnog karaktera. Sav prihod od prijava uplaćuje se u humanitarne svrhe za Udrugu prijatelja životinja Vis Vitalis. Do danas su svoj dolazak sa svojim četveronožnim ljubimcima potvrdili mnogi poznati, a utrku će sa svojim ljubimcem trčati i predsjednik Uprave Jadran d.d. – a gospodin Dino Manestar.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.