Eko 19. rujna 2023.

Luxury for Soul: Počastite se trodnevnim retreatom na Krku

Foto: Luxury for Soul
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako vam je potrebama kratak, ali učinkovit odmak od svakodnevice na kojem ćete obnoviti svoje unutarnje snage, a tijelu pružiti iskustvo aktivnog opuštanja razmislite o trodnevnom Luxury for Soul retreatu za dušu i tijelo od 29. rujna do 1. listopada koji će se održati na otoku Krku u mjestu Brzac u hotelskom kompleksu s četiri zvjezdice Lotus Resortu.

Ovaj luksuzni retreat pod nazivom Luxury for Soul pomno je osmišljen kako bi vam pružio izvanredno iskustvo unutarnjeg balansa i obnove. Uživajte u nezaboravnom putovanju dublje u sebe dok istražujete snagu disanja, emocionalnog oslobađanja i zdrave prehrane uz predivnu prirodu otoka Krka i morski zrak te opuštenu atmosferu. Ovaj ekskluzivni retreat pružit će vam nezaboravno iskustvo ispunjeno kvalitetnim predavanjima, druženjem, upoznavanjem i međusobnom podrškom sudionika te uživanjem u raskošnom smještaju u Lotus Resortu.

 | Author: Luxury for Soul Foto: Luxury for Soul

Imat ćete priliku iskusiti sesije dubokog disanja za smanjenje stresa, sesije za otpuštanje trauma i povećanje energije. Sesije sa stručnim terapeutima za osobno vodstvo te meditacije za unutarnji mir i jasnoću uma. Pomoću pažljivo odabranih vježbi i tehnika dobit ćete bolji uvid u svoj emotivni i energetski status. Naučit ćete paralelno raditi na odnosu svog uma, tijela i emocija. I uz sve to uživati u šetnjama uz more. 

 | Author: Luxury for Soul Foto: Luxury for Soul

Stručni tim  koji će vas voditi kroz ovaj luksuzni retreat čine: Petra Seličanec, fitness i NPL trenerica, reiki i učiteljica disanja; Marina Lesica, kreatorica Feel Food Koncepta, vegan i raw chef, edukatorica za zdravu prehranu, Access Bars Practitioner; Milena Lopušina, NPL trenerica, ICI coach, reiki majstorica, konzultantica u hotelijerstvu; Darko Cvetković, dr. med, NPL coach, učitelj reikija i meditacije.

 | Author: Luxury for Soul Foto: Luxury for Soul

Rezervirajte svoje mjesto na putovanju prema unutarnjoj ravnoteži i blagostanju na Luxury for Soul retreatu na: https://subscribepage.io/retreat-na-krku

 | Author: Luxury for Soul Foto: Luxury for Soul

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.