Eko 01. ožujka 2010.

Biljno vino za mršavljenje

Biofit-Final_450X300
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Biljno vino za mršavljenje ''Bio-Fit''  sadrži 100 posto prirodno ljekovito bilje koje pomaže reguliranju probave, odstranjivanju viška tekućine, razgradnji masnih stanica i reduciranju viška kilograma

Moderan način života ubire svoj danak upravo na našem zdravlju. U nedostatku vremena posežemo za brzom hranom i gaziranim pićima, nanoseći nepopravljivu štetu našem organizmu.

Posljedice su temelj za nastanak raznih oboljenja za koje kasnije treba duži proces oporavka. Zato je parola tvrtke ''Gen'' - Postanimo prijatelj sebi i svom organizmu već danas, kako bismo u budućnosti živjeli vitalno i zdravo.

Niz desetljeća tvrtka ''Gen'' radi na istraživanju snage prirode, svega onoga što čini dobrobit našem zdravlju, a bez ikakvih nuspojava. Napori su doveli do stvaranja inovativnih prirodnih proizvoda, koji za sada svoje mjesto nalaze od Hrvatske do Dubaija, te su kao takvi polučili niz svjetskih priznanja.

Ovaj jedinstveni, 100% prirodan proizvod, po sastavu ljekovitog bilja pomaže reguliranju probave, odstranjivanju viška tekućine, razgradnji masnih stanica i reduciranju viška kilograma. Proizvod je koncentriran, te se pije u maloj količini od samo 0,5 dcl prije spavanja.

Djelotvornost proizvoda primjećujemo već sutradan, po dovođenju metabolizma u ravnotežu, češćem mokrenju, smanjenom apetitu, a da pritom ne osjećamo nikakve neželjene nuspojave koje bi remetile našu svakodnevicu.

Sve sastavnice ''Bio-Fit''-a, kao i ostalih proizvoda tvrtke Gen, potječu iz hrvatskog podneblja, jer jedino ono što nas okružuje, može nam i pomoći. Započnite s pospremanjem svog organizma, mršavite zdravo.

Detaljnije o ''Bio-Fit''-u možete potražiti na stranici www.gen.hr

Proizvodi se mogu naručiti i na telefone: 044/ 720 166 ili 044/ 571 558, a cijena je 92,00 kuna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.