Dijeta 22. siječnja 2010.

Smršavi s Renatom Sopek

Renata3_
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Renata Sopek sa svojim timom stručnih suradnika osmisla je program pod nazivom "Smršavi", kroz koji bi polaznici za 5 tjedana trebali postići vrhunsku formu i postati zadovoljni sobom, bez ijednog dana gladovanja

"Nakon dugogodišnjeg iskustva u radu s polaznicima svog fitness centra te osluškivanja njihovih želja i potreba, primjetila sam da ljudi ne uspijevaju u gubitku težine i kasnije u održavanju postignutih rezultata zbog needuciranosti, kako po pitanju vježbanja, tako i po pitanju prehrane. Stoga sam u suradnji sa svojim stručnim timom osmislila program pod nazivom "Smršavi" koji je dostupan svima", kaže Renata Sopek.

Polaznici programa "Smršavi" moći će na jednostavan i učinkovit način korigirati i kasnije kontrolirati svoju tjelesnu težinu, učvrstiti svoje tijelo te naučiti kako trajno promijeniti svoje prehrambene navike.

U program "Smršavi", koji traje 5 tjedana, uključeni su magistar nutricionizma,dipl.ing, psiholog, doktorica medicine te tim fitness trenera s dugogodišnjim iskustvom u radu s klijentima s naglaskom na individualni pristup svakom ponaosob.

Program "Smršavi" uključuje :

  • 14 dinamičnih i posebno osmišljenih treninga u dvorani za vježbanje s uključenim dance mixom i latino plesovima salsom i zumbom
  • 60 zamijenskih visokohranjivih proteinskih obroka ( 30 doručaka + 30 večera)
  • Individualan pristup svakom polazniku programa
  • Stručna savjetovanja i predavanja osoba uključenih u program
  • Tjedna mjerenja kilograma i opsega tijela
  • Izradu tjednih jelovnika za polaznike i njihove obitelji

Kombinacijom ciljanih jednostavnih vježbi i kvalitetne izbalansirane prehrane polaznici će postići trajne rezultate bez odricanja od hrane, što je vrlo važno.

"Učinite svoj život kvalitetnijim, budite zadovoljni sobom, osjećajte se odlično u svom tijelu, a ja i moj tim ćemo Vam u tome pomoći i biti uz Vas", poručje Renata Sopek.

Za više informacija i prijave posjeti stranice www.smrsavi.com ili nazovi na telefon: 01 / 4843 – 156 ili 091 535 9054.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.