Dijeta 05. svibnja 2015.

Fit do ljeta bez gladovanja!

Slimcutu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona kupaćih kostima nam se ubrzano bliži, stoga se brojni već znoje u fitness centrima i pažljivo broje kalorije. Ako pripadaš onima koji su se do sada borili s viškom kilograma bezuspješno, isprobaj kapsule SlimCut s kojima možeš smršavjeti bez vježbanja i dijete

Želiš li se do ljeta riješiti suvišnih kilograma? 

SlimCut kapsule sadrže mix ekstrakata i koncentrata voća i povrća koji na naše tijelu djeluju kao da bi vježbali, smanjili količinu loših namirnica i pojeli više voća i povrća. Na taj način učinkovito gubimo kilograme već tijekom lagane aktivnosti poput hodanja, pospremanja, vrtlarenja, igranja s djecom. Sve to će na tvoje tijelo utjecati poput blagog vježbanja. 

''Kapsule SlimCut su prve kapsule na hrvatskom tržištu s dokazanim djelovanjem na gubitak tjelesne težine'', izjavila je Polona Zbašnik, univ. dipl. biokemičarka. Radi prirodnih ekstrakata koje sadrže, pozitivno utječu na raspoloženje i dižu razinu energije. Učinkovitost mixa dokazala je dvostruko - slijepa studija koju je potvrdila etička komisija, što znači da je istraživanje napravljeno prema standardima koji vrijede za lijekove. 

Klinički dokazano djelovanje

''Kapsule SlimCut su prve kapsule na hrvatskom tržištu koje imaju klinički dokazano djelovanje na gubitak tjelesne težine. Djeluju na tri razine - ubrzavaju probavu, tope masne naslage i reguliraju vitalnost metabolizma. Imaju termogeni učinak, što znači da tope masnoće i smanjuju kilograme i u stanju mirovanja. Na taj način pomažu u spontanom gubitku tjelesne težine, dok je u kombinaciji s vježbanjem učinak još bolji'', objasnila je Polona Zbašnik.

Posebnu ponudu za čitatelje Zdrave Krave potraži ovdje. Požuri, broj je paketa 2+1 gratis ograničen!

U studiji su dokazali kako su korisnici kapsulaSlimCut smršavjeli, smanjili opseg trbuha i bokova, povećali razinu energije i poboljšali raspoloženje, bez promjene životnog stila. Međutim, učinak kapsula je još bolji, ako se kombiniraju s tjelesnom aktivnošću i prilagođenom prehranom. 

Kome je namijenjen proizvod SlimCut?

Namijenjen je svima koji se žele riješiti suvišnih kilograma do ljeta, ali nemaju vremena za vježbanje ili su već unaprijed svjesni da se teško pridržavaju dijete. SlimCut je namijenjen i onima koji žele poboljšati učinak svojih treninga. Također ga mogu primjenjivati pojedinci koji primjećuju da sve teže gube suvišne kilograme, oni koji imaju povišen kolesterol i trigliceride u krvi, imaju masne naslage oko trbuha i povećan trbuh. Ili oni koji se suočavaju s lijenom probavom i žive nezdravim stilom (piju, puše, nezdravo se hrane, ne vole i ne jedu voće i povrće) i tome se naprosto ne mogu oduprijeti. SlimCut je također dobar i za one koji već marljivo vježbaju i kontroliraju unos namirnica, ali žele povećati ili ubrzati rezultate u mršavljenju. 

Posebnu ponudu za čitatelje Zdrave Krave potraži ovdje . Požuri, broj paketa 2+1 gratis je ograničen!

Kako djeluje?

Proizvod za mršavljenje SlimCut sadrži prirodne ekstrakte koji u kombinaciji aktiviraju takozvani 24 satni termogeni učinak u kojem tijelo gubi suvišne kilograme, a da o tome ne vodimo računa. Poboljšaju se i probava, raspoloženje i razina energije. U studiji je dokazano kako su korisnici kapsula SlimCut smršavili, smanjili opseg trbuha i bokova, povećali razinu energije i poboljšali raspoloženje, bez promjene životnog stila. Međutim, učinak je kapsula još bolji, ako ih kombiniramo s tjelesnom aktivnošću i prilagođenom prehranom. 

SlimCut sadržava:

  • Snažne antioksidanse: s iznimnim sadržajem antioksidanata (flavonoidi, procianidini i antocianidini), prirodni kofein i vitamine B3 koji sprječavaju štetne učinke slobodnih radikala na stanice organa, što omogućava kontrolirano mršavljenje, bez negativnih posljedica koje mogu ostavljati brze dijete. 
  • Tvari za povećavanje energije: proizvod sadržava prirodni kofein i vitamin B3, stoga povećava razinu energije za vježbanje, posao ili zabavu. 
  • Ekstrakt voća i povrća: ekstrakti voća i povrća sadrže cijeli spektar sastojka koji utječu na probavne enzime. Probava postaje brža, što izravno utječe na probavne procese i jednostavan gubitak suvišnih kilograma.

Posebne ponude za čitatelje Zdrava Krava potraži ovdje. Požuri, broj paketa 2+1 gratis je ograničen!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.