Dijeta 21. svibnja 2012.

'Nove zdrave navike čine me sretnim'

Mladen_Dnevnik
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uz novi režim prehrane te redovito vježbanje Mladen se osjeća odlično - doručak više ne preskače, kavu je zamijenio sokom od naranče, a trening mu je često najbolji dio dana! U svom dnevniku otkriva kako uspješno svladava sve izazove programa "Mršavimo zajedno", u kojem mu je velika pomoć supruga Andrea

Umjesto kasne večere - obavezan doručak

Program je započeo – jelovnici su došli. Čitam ga po danima i iskreno, za neke sastojke nikada nisam ni čuo. No, znao sam da neće biti problema jer će to Andrea sigurno jako dobro složiti i doraditi u svojoj maniri.

Nedostaju mi večere našeg tipa, no povratka nema. Odlučni smo oboje i za sada nam jako dobro ide. Najpozitivnija promjena do sada je obavezni doručak kojeg više ne preskačem. Međuobroke često zaboravim zbog poslovnih obaveza, no Andrea me često podsjeća pa i tu promjenu polako uvodim.

Jedem daleko više povrća, a za doručak vrlo često koristim Probavin jer me poprilično zasiti. Jako mi odgovara i čaša soka od naranče Juicy koja me ujutro razbudi bolje od kave.

I zdravlje je bolje

Vidim da mršavim i da mi se tijelo mijenja, no najvažnija promjena od ulaska u program je normalizacija tlaka. Osim što se zdravo hranim, intenzivno vježbam i smanjio sam i kavu.

Osobno najdraži dio programa je vježbanje s trenerom koje me iscrpi do kraja - bilo je dana kada nisam od bolova mogao sjediti ni disati - no sad je već daleko bolje, iako su treninzi sve intenzivniji. Kondicija mi je također bolja, a od kada vježbam ne bole me leđa što je odlično s obzirom na sjedilački način rada i života općenito.

Dobitna kombinacija

Prije svakog treninga pijem L karnitin, a za vrijeme i nakon treninga pijem velike količine Jane jer od intenziteta vježbanja dehidriram. Osim promjene načina prehrane i redovite tjelovježbe, počeo sam i s LPG tretmanima koji su me ugodno iznenadili. Djeluju jako opuštajuće nakon napornog dana, a koliko vidim i djeluju, jer se daleko više znojim nakon tog tretmana dok vježbam.

Kao pomoć u ovom programu je i sportski psiholog Igor koji nam je dao smjernice koje promjene uvesti i kako lakše doći do cilja te ga i zadržati. Za sada mi jako dobro ide. Kilogrami se tope na dnevnoj bazi, a ja imam daleko više snage i energije kroz dan.

Mislim da je ova kombinacija zdrave hrane i intenzivnog vježbanja ključ dobrog osjećaja i raspoloženja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.