Dijeta 16. studenoga 2016.

Mlada djevojka privlači pažnju na Instagramu jer je skinula 68 kilograma

Foto: Instagram Zinzeta
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jessica Weber iz Perua u američkoj saveznoj državi Ilinois na Instagramu je podijedila svoje fotografije prije i nakon mršavljenja. Navodi kako se počela debljati kad je imala devet godina te je do 22 godine imala 173 kilograma i tada definitivno odlučila nešto promijeniti.

Naime, u siječnju ove godine Jessica se podvrgnula operaciji smanjivanja želuca nakon čega je izgubila oko 68 kilograma. Ova 23-godišnjakinja je do sada uspjela gotovo prepoloviti svoju tjelesnu težinu

 

A photo posted by @jessica_vsg44 on

Priznala je da je uzrok njene debljine bila nezdrava prehrana i da se njen jelovnik uglavnom sastojao od mesa, krumpira i tjestenine. 

"Imala sam manjak samopouzdanja i bilo mi je teško pronaći prijatelje. Nisam bila sretna iako sam se pravila da mi to ne smeta.", izjavila je Jessica. 

Jessica radi kao prodavačica te je naglasila kako je prekomjerna tjelesna težina uvelike utjecala na njen život, a naročito iz razloge jer se još kao mala udebljala.

Tjelesna težina je opterećenje za srce

 

A photo posted by @jessica_vsg44 on

"Nekako mislim da me činjenica da sam se toliko približila težini od 180 kilograma potaknula da shvatim kako bi nešto trebala promijeniti i skinuti kilograme", dodala je Jessica. 

Osim operacije smanjivanja želuca, navodi kako je za njenu promjena bila ključna promjena prehrane i uključivanje više povrća te proteina. 

Pokušaj pogoditi koliko kilograma imaju žene na fotografiji

 

A photo posted by @jessica_vsg44 on

 
 
 
 

A photo posted by @jessica_vsg44 on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.