Dijeta 19. svibnja 2022.

Mankekenka na meti kritičara zbog promicanja svog plana mršavljenja

Foto: Instagram Kako bi izgubila 7 kilograma viška, manekenka Lori Harvey pratila je strogi režim prehrane i vježbanja
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lori Harvey nedavno je otkrila tajne svog strogog režima prehrane i vježbanja pomoću kojeg je izgubila višak kilograma zbog kojih se osjećala loše.

Mankenka Lori Harvey otkrila je na svom Tik Toku kako je u vezi s poznatim glumcem Michaelom B. Jordanom dobila 7 kilograma koje je u međuvremenu izgubila. Priznala je da se zbog dobivenih kilograma osjećala užasno jer joj odjeća više nije pristajala. 

Njezini obožavatelji već su je u nekoliko navrata pitali da otkrije tajne svoje fitness rutine pa je Lori detaljno opisala svoj strogi režima. Međutim, nakon što je konačno izbacila detalje o svojoj prehrani i režimu vježbanja, društvene mreže bile su pune kritika.

Strogi režim

Lori je na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale otkrila kako je za njezine isklesane trbušnjake zaslužan pilates koji je dosljedno vježbala tijekom prošle godine prenosi People. Nakon toga su joj se obožavateljice javile da su i one krenule na pilates što je Lori oduševilo.

Ipak, pilates nije bilo tajno oružje kao što su obožavatelji mislili. Manekenka je otkrila kako je bila na strogoj dijeti kako bi se riješila viška kilograma te je bila u kalorijskom deficitu. U tom periodu jela je samo 1200 kalorija dnevno kako bi došla do željene, zategnute linije. 

Iako se nije pridržavala specifičnog režima prehrane, najviše je jela meso i povrće, a ograničila je unos ugljikohidrata. I njezina fitness rutina je bila intenzivna, ali nije htjela odustati. Priznala je da je vježbala pet do šest puta tjedno, a u jednom periodu čak i dva put dnevno. Dodala je kako joj je pilates dao zategnuti izgled, ali je nakon njega uključila i kardio trening te je trčala na traci 30 minuta. 

Brojanje kalorija Možda te zanima... Kalorijski deficit, što je i kako ga postići? Dijeta

Kritike zbog nezdravih navika

Iako su neki obožavatelji bili željni isprobati njezin intenzivni režim, mnogi su je zbog toga kritizirali. Kritičari smatraju da time promiče nezdrave navike hranjenja i štetne ideje o imidžu tijela. Neki njezinu strategiju mršavljenja smatraju opasnom jer ima veliki utjecaj na svoje obožavatelje. 

Unatoč negativnim komentarima, Lori je rekla: "To je djelovalo na mene i moje tijelo. Svatko je drugačiji pa prilagodite svoje potrebe kako biste ispunili željene ciljeve". 

@loriharvey Here’s the tea! 🍵 #pilates #fitness #workoutroutine #bodygoal #fyp ♬ original sound - loriharvey

Možda te zanima... Pilates: Zašto odabrati ovaj tip treninga za mršavljenje? Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.