Dijeta Dijetni savjeti 14. listopada 2019.

Kako je Jessica Simpson izgubila 46 kilograma za šest mjeseci?

Foto: Instagram/Jessica Simpson
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jessica Simpson, glumica i dizajnerica na svom Instagram profilu otkrila je da je izgubila 46 kilograma u šest mjeseci. Vježbala je s trenerom Harleyem Pasternakom. Trener joj rekao da svaki dan mora obaviti pet zadataka: biti svjesna svoga cilja, eliminirati svu tehnologiju na sat vremena, dovoljno spavati, zdravo jesti i vježbati.

Trener Pasternak rekao je kako nije opsjednut s vaganjem i da nisu postavili koliko točno kilograma Jessica treba izgubiti. "Glavni cilj mi je da klijent stekne zdrave i održive navike. Svaku večer prije spavanja Jessica mi je slala mail u kojem je napisala je li ispunila pet zadataka koje sam joj zadao. Uglavnom se uspijevala držati svih zadataka i uspješno ih ispuniti, a rezultat je 46 kilograma manje."

Jessici je ovo bila treća trudnoća, a razlika koju je ovaj put poduzela kako bi izgubila kilograme je vježbanje. Naime, nakon prve dvije trudnoće pazila je na prehranu, ali nije vježbala, rekao je Pasternak za People. 

S vježbanjem je počela polako, a prvi zadatak joj je bio da svaki dan napravi 6000 koraka, a s vremenom je to postalo 12 000.

Ipak joj je bilo potrebno više od svakodnevnih šetnji. Jessica je tri puta tjedno vježbala u teretani s trenerima Pasternakom i Sydney Liebes po 45 minuta. Trenerica Liebes je izjavila. "Radim individualne treninge već 10 godina i nikad nisam bila uzbuđena zbog transformacije klijenta kao sad."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✈️

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

"Pomogao sam joj da se vrati u formu nakon svakog porođaja, ali ovaj put je bilo teže jer je imala gotovo 109 kilograma. Također je kroz deset godina imala tri trudnoće što se ipak odrazilo na tijelo, tako da je izazov bio veći", izjavio je Pasternak. Promjena prehrambenih navika bila je ključna za Jessicin uspjeh u mršavljenju. Slijedila je Pasternakovu dijetu za resetiranje tijela.

Dijeta podrazumijeva tri obroka i dvije užine svaki dan. Svaki obrok sastoji se od protina, vlakana i masti, a užine su kombinacija proteina i vlakana ili proteina i masti. Trener je također rekao da u njegovoj dijeti ima mjesta i za odstupanja. "Ako primjerice Jessica ima dvije večeri za redom neke proslave, naravno da može prekršiti prehrambeni plan. Ali, onda se opet vraća ustaljenom ritmu. Puno je pomogao i njezin pozitivan stav. Bila je optimistična i vedra i često je ponavljala na šaljiv način da joj posljednjih godina zbog rađanja njezino tijelo uopće nije pripadalo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not everyone’s all smiles about dad turning 40 😜

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Grejp_Dijeta-Zk Možda te zanima... Trodnevna dijeta za brze rezultate prije blagdana Dijeta

Principi dijete

Body Reset Diet je niskokalorična, 15-dnevna dijeta koju je stvorio slavni fitnes trener Harley Pasternak, poznat po suradnji sa slavnim osobama među kojima su Ariana Grande, Alicia Keys, Lady Gaga, Gwyneth Paltrow, Adam Levine, Megan Fox, Rihanna, Kanye West, Bono i Katy Perry.

Plan dijete je podijeljen na tri dijela. Prvih pet dana uglavnom uključuje pijenje smoothieja. Na primjer, tijekom prve faze, piju se samo smoothieji - bijeli smoothie za doručak, crveni za ručak i zeleni za večeru. Bijeli smoothie sadrži mlijeko ili grčki jogurt, dakle neki kvalitetan izvor bjelančevina.

Crveni smoothie puni su voća koje daje energiju, a zeleni Smoothieji sastoje se od povrća pa time i puno vlakana što daje osjećaj sitosti. Tijekom druge faze, piju se dva smoothieja dnevno, a jedan obrok je od krute hrane baziran na proteinima, mastima i povrću. U trećoj fazi dijete pije se jedan smoothie i dva kruta obroka. To je niskokalorična dijeta koja prema tvrdnjama autora donosi vidljive rezultate već za 15 dana. Poželjno je uz dijetu raditi vježbe snage tri puta tjedno kako bi tijelo trošilo kalorije i dok je u fazi mirovanja.

Možda te zanima... Uz treninge s utezima brže se troše kalorije Fitness
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.