Dijeta 09. ožujka 2010.

Ines ponovno ima struk

Ines3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ines je stigla točno na pola puta do cilja, a nova mjerenja u Vitaminoteci potvrdila su gubitak od 12 centimetra u struku i pet kilograma manje na vagi. Osim izgubljenih kilograma i centimetra, Ines primjećuje i promjene na svojoj kosi i koži koje jednostavno blistaju

'Posjet Vitaminoteci bio je izuzetno ohrabrujući i poticajan. Naime, ponovno sam bila podvrgnuta mjerenju i potvrdila situaciju s kilažom, dakle pet kilograma manje ( izvagana u odjeći ), jer znam da nakon treninga i prilikom vaganja s ručnikom imam punih šest kilograma manje. U obujmu struka imam 12 cm manje, što je šokiralo našu Sandru, a bome i mene, jer je to još jedan pomak od zadnjeg mjerenja u wellnessu prije desetak dana', ushićeno je ispričala Ines.

Još jedan trening više

'Nakon mjerenja, prošli smo jelovnik, i dogovorili neke sitnije izmjene, s obzirom na svega dva, tri jela koja nisam baš najbolje podnosila. Također je bitna činjenica, da sam prošli tjedan uvela još jedan trening više, pa se sada jelovnik mora prilagoditi potrebama treninga'.

'Primjećujem promjene na svojoj kosi i na tenu, sve se poboljšalo, a nije ni čudo od tolikih vitamina i minerala. Presretna sam, lakša, zadovoljna, i s još većim oduševljenjem idem dalje na svoj cilj od ukupno 12 kilograma manje, jer onaj zacrtani u Vitaminoteci, dakle 6 kilograma sam upravo oborila i to na pola puta. Uskoro će sunce, i toplije vrijeme, a onda moje role i ja  kreću u pokret', objasnila je Ines svoje proljetne planove.

Na pola puta do cilja

Nutricionistica Sandra Krstev Barać vrlo je zadovoljna novim mjerenjima koja su pokazala kako Ines napreduje iz tjedna u tjedan.

'Ines je u šest tjedana smršavjela fantastičnih 4,9 kg. Redovito doručkovanje, adekvatan unos tekućine i kvalitetan izbor namirnica razlog su zašto se Ines uistinu preporodila i zašto se osjeća i izgleda znatno bolje negoli u početku. Rezultati jasno ukazuju njezinu predanost programu, a vidljivo je da je u proteklih šest tjedana i mnogo toga naučila o zdravim životnim navikama, objašnjava Sandra.

'Dodatan plus leži u činjenici da joj se normalizira probava. Ines naprosto zrači srećom i energijom što zbog odličnih rezultata, što zbog poboljšanja općeg stanja organizma. Samo tako naprijed'!

Pročitaj zašto Ines nosi ''blatne bermude''...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.