Dijeta 02. veljače 2021.

Ella Dvornik pokazala trbuh prije i nakon tretmana smrzavanja sala

Foto: instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na svom YouTube kanalu influencerica Ella Dvornik objavila je cjelovit video u kojem pokazuje kako se podvrgnula tretmanu CoolSculptinga, postupka smrzavanja sala ( masne stanice se tretiraju postupkom kriolipolize). Na video se može vidjeti sam tretman i rezultati nakon mjesec i pol.

Potpuni rezultati vide se nakon tri mjeseca, ali Elli su rekli da će prve rezultate vidjeti nakon 25 dana. "Nakon tretmana nisam bila natečena, ali nisam imala osjet na tom mjestu. Oni koji su bili pod anestezijom razumjet će o čemu govorim. Tretirano mjesto bilo je osjetljivo na dodir par dana. Tri, četiri tjedna nakon tretmana, trbuh mi je izgledao kao i prije i onda sam prije dva tjedna skužila promjenu na koži", rekla je Ella u videu i pokazala kako joj je trbuh izgledao prije i poslije tretmana.

"Razlika je evidentna s tim da mi koža izgleda naborano, ali vjerujem da će i to nestati. Napominjem da će se puni rezultat vidjeti za mjesec i pol. Napraviti će video po isteku tog vremena i pokazati vam", obećala je Ella.

Iako nije imala problema s viškom kilograma rekla je da joj je trbuh oduvijek bio kritična zona, a stanje se pogoršalo nakon dvije trudnoće. Za ovaj tretman se odlučila jer je na primjeru svoje mame Danijele Dvornik vidjela koliko je učinkovit. Ella je napomenula da CoolSculpting nije učinkovit poput liposukcije jer uništava 27 posto masnih stanica, ali da daje izvrsne rezultate i nije invazivan kao liposukcija.

Kako CoolSculpting djeluje?

  • Kako tvrde na stranicama poliklinike u kojoj je Ella Dvornik obavila tretman, ovaj postupak daje dugoročne rezultate jer salo nije otporno na hladnoću i kad se smrzne pomoću CoolSculptinga tijelo izbacuje mrtve stanice u roku dva do šest mjeseci.
  • Namijenjen je muškarcima i ženama svih dobnih skupina koji se ne uspijevaju riješiti trbuha. Može se izvoditi na:  podbratku, ispod čeljusti, na bedrima, trbuhu i bokovima te na grudima, leđima, ispod stražnjice i nadlakticama. Broj ciklusa, odnosno tretiranih područja određuje se za svakog pacijenta individualno na konzultacijama u poliklinici, ovisno o građi i količini masnih naslaga.
Možda te zanima... 5 namirnica za gubitak masnih naslaga na trbuhu Hrana
  • Na tretirano područje nanosi se gel koji služi kao zaštita između tijela i uređaja koji pomoću aplikatora hladi masne stanice. Na početku tretmana pacijent može osjetiti osjećaj usisavanja, blagog štipanja ili peckanja te naravno osjećaj hlađenja. Ubrzo pacijent ne osjeća gotovo ništa. Nakon tretmana područje se masira kako bi se dodatno razbile masne naslage i povećao učinak tretmana.
  • Odmah nakon tretmana osoba može nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima.
Možda te zanima... Udar na masne naslage na trbuhu: 8 savjeta autorice "Flat Tummy Club" Dijeta
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      elenaggg

      Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.