Dijeta 17. veljače 2016.

Pronađi idealnu dijetu za sebe!

Aplikacije
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uz pomoć mog alata 'Dijetna tražilica' možeš u samo par koraka doći do dijete po svojoj mjeri. 'Brojačem kalorija' možeš brzo i jednostavno izračunati energiju i hranjive tvari ukupno unesene tijekom cijelog dana. Klikom miša na određenu skupinu namirnica izlistavaju ti se konkretne namirnice i kućice u koje upisuješ pojedenu količinu

Dijetna tražilica za dijetu po tvojoj mjeri

Uz pomoć alata 'Dijetna tražilica' možeš u samo par koraka doći do dijete po svojoj mjeri. Na raspolaganju ti je nekoliko karakteristika u kojima ćeš označiti koju hranu preferiraš i što želiš da ti se često pojavljuje na tanjuru. Prvi dio alata odnosi se na ono što želiš jesti, dok se drugi dio odnosi na preferencije, od promjene prehrambenih navika do pripreme hrane i dostupnosti izvan kuće. Ovaj alat je individualan za svaku osobu, ali brz i jednostavan.

Za dijetnu tražilicu klikni ovdje.

Doznaj koliko vitamina i minerala unosiš

Osim izračuna unesene energije i hranjivih tvari, alat ti u trenu daje informaciju o količini unesenih makronutrijenata te vitamina i minerala, ali i uspoređuje tvoj unos s preporukama koje vrijede za tvoju dob, tjelesnu masu, spol i stupanj tjelesne aktivnosti. Količine su izražene kao uobičajene porcije, a pojašnjene su i slikovno, primjerice kao šalice ili žličice

U početku ti se može činiti kompliciranim jer sadrži čak 500 različitih namirnica, međutim, što ga više koristiš to će ti brojač kalorija biti bolji orijentir za postizanje i održavanje uravnotežene prehrane.

Klikom miša do unesenih kalorija

Ovaj alat mogu koristiti svi registrirani korisnici, a klikom miša na određenu skupinu namirnica izlistavaju se konkretne namirnice i kućice u koje upisuješ pojedenu količinu. Registriraj se i zabavi se uz naš brojač kalorija koji će ti zasigurno pomoći da postigneš i održiš uravnoteženu prehranu!

Za brojač kalorija klikni ovdje.

Svoju idealnu tjelesnu težinu doznaj ovdje, a oblik tijela ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.