Dijeta 15. travnja 2010.

Borisove neostvarene želje

Boris-Zelje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dva tjedna prije kraja akcije ''Mršavimo zajedno'' provjerili smo da li je Boris zadovoljan svojim novim izgledom i upitali ga čezne li možda za nekih sitnim estetskim zahvatom poput presađivanja kose ili liposukcijom svoga sada već i široj javnosti poznatog trbuha

Iako je ponekad razmišljao o liposukciji masnih naslaga s trbuha, Boris se ipak previše boji noža, pa se radije drži prirodnih metoda oblikovanja tijela.

'Ne bih išao ni na kakav estetski zahvat, jer mislim da su mi sve promjene dostupne prirodnim putem - uz pomoć vježbe, osmišljene prehrane i slično'.

'Na tijelu sam nezadovoljan "venecijanerom"( pojas oko trbuha), i dalje imam nekih 6 do 8 kilograma viška masti i 2 do 3 kilograma manjka mišića. E, taj nepovoljan omjer mislim izmijeniti u idućih godinu dana, vježbom i pridržavanjem ovog izvrsnog i vrlo ukusnog plana prehrane koji me čini sretnim jer sam sit, a opet znam da jedem zdravo', priča Boris.

S koprivom postajem Samson

Mislim da ni za presađivanjem kose ne bih imao potrebe. Nikad nisam bio "Samson", uvijek sam imao rijetko lijepu kosu, ali mi je bitno samo da ne otpada - takva je kakva je, dobra je', objasnio je Boris.

'Svojedobno sam čak na glavi imao "tonzuru", ali kosu tretiram s prirodnom koprivom - i od toga  mi se vlasište oporavilo i sada je sve ok, ta tonzura je nestala'.

Ima li Boris neostvarenih želje?

'Oduvijek mi je bila želja da budem bogat i dokon. Ako mi je Zdrava Krava to može ispuniti, to će nadmašiti sve moje najluđe fantazije. Na sebi nikad ne bih mijenjao - hm, što? Mislim da sam zadovoljan što želim promijeniti samo one stvari koje mogu promijeniti, ali kolegica Jasmina mi je rekla da sam čvrst kao getriba od Wartburga, a ja bih ipak volio biti čvrst kao getriba od kamiona tegljača', objašnjava Boris.

Boris jača mišiće i topi masno tkivo pomoću intervalnog treninga...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.