Dijeta 18. ožujka 2015.

Radionica zdravog mršavljenja

Rad-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mršavimo zajedno klub sa svojim stručnjacima fitness trenerima i nutricionisticama organizirao je besplatnu prvu radionicu namijenjenu svima koji žele naučiti više o zdravom i prirodnom mršavljenju. Radionica se održala 26. ožujka u 17.30 sati u Fitness Centru Collum (Hrelićka 98, Dugave, Zagreb)

Kako se prijaviti na radionicu?

Za prijavu na radionicu bilo je potrebno poslati svoje ime i prezime te broj telefona na info@mrsavimozajedno.hr, a mi smo kontaktirali prvih 20 prijavljenih!

Što će se raditi na radionici:

  • individualno mjerenje opsega tijela s kaliperom (opseg vrata, prsnog koša, trbuha, kukova, natkoljenice, koljena)
  • ispis rezultata u tablici (težina tijela po segmentima - stopalo, potkoljenica, natkoljenica, šaka, podlaktica, nadlaktica, glava, gornji trup, srednji trup, donji trup) 
  • podatke za reprogramiranje treninga
  • nutricionističko savjetovanje na temelju ispisanih vrijednosti

Odgovore na pitanja u vezi tjelovježbe i prehrane polaznicima su dali treneri fitness kuće Collum te nutricionistice Vitaminoteke, mag. nutrSandra Krstev Barać i dipl. ing. Mirja Jošić. Na radionici du fitness stručnjaci mjerili obujme tijela polaznika te ih prikazali u tablici. Nutricionistice su ih na temelju dobivenih vrijednosti uputile u plan prehrane koji će im pomoći uravnotežiti prehranu i uspješno izgubiti suvišne kilograme.

Učlani se u Mršavimo zajedno klub i smršavi 1 kilogram tjedno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.