Ljepota i relax 31. ožujka 2011.

Kristinina bedra uskoro bez celulita

Lpg-Crtanje
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon limfne drenaže, koja je izbacila suvišnu vodu iz organizma, Kristini je celulit privremeno postao vidljiviji. To je normalna faza u anticelulitnom LPG programu i znak da se može intenzivnije raditi na njegovom uklanjanju. Terapeutkinja joj na tijelu iscrtala problematične zone i napravila prvi anticelulitni tretman, za koji Kristina kaže da ju podsjeća na čvršću masažu

Kristina Radić, 28-godišnjakinja koja je preko natječaja na Zdravoj Kravi osvojila program preoblikovanja tijela u LPG EndermoSpa centru, zadnjih tjedana ozbiljno radi na uklanjanju celulita na bedrima, kojeg se nije mogla riješiti ni redovitim treninzima aerobika ni, kako je mislila, zdravom prehranom.

Nakon četiri tretmana limfne drenaže i stanke među tretmanima zbog Kristininog mjesečnog ciklusa, LPG terapeutkinja Ana Grozdić iscrtala joj je flomasterom po trikou koji nosi tijekom tretmana problematične zone i krenula s anticelulitnim programom.

Udar na masne naslage, celulit i strije

"Radimo na oblikovanju i zatezanju ruku, na struku prolazimo lokaliziranu masnoću, ali su tretmani fukusirani na guzu i noge, zbog celulita. S unutarnje strane bedara Kristina ima strije i opušten tonus, pa radimo i na zatezanju.

Tijekom anticelulitnih tretmana, pomoću određenog programa na aparatu, točno ciljamo dubinu na kojoj se pod kožom nalazi celulit. Nakon što smo ubrzali odvodnju toksina i viška tekućine, sada djelujemo na smanjenje obujma masnih stanica.

Povećava se i elastičnost vezivnog tkiva ispod kože te se uklanja efekt narančine kore. Na dijelovima tijela gdje fizičkom aktivnošću teško dajemo kvalitetan podražaj za smanjenje obujma masnih stanica, LPG tehnikom to s lakoćom nadoknađujemo", objasnila nam je Ana Grozdić te komentirala Kristinine trenutne rezultate:

"Nakon četiri limfne drenaže, nepotrebna tekućina je izdrenirana, i sada je na određenim dijelovima tijela celulit prividno gori nego što je bio, jer je narančina kora izraženija. Sada ćemo izgladiti taj efekt narančine kore, a zatim oblikovati konturu."


Snažna anticelulitna masaža

Kristina pak kaže kako joj je osjećaj na anticelulitnim tretmanima drugačiji nego na limfnoj drenaži, jer je uvlačenje tkiva jače, ali ugodno. Uspoređuje to s čvršćom masažom, samo što se ovdje ne pritišće tkivo prema dolje već se izvlači van:

"Nakon što bi mi Ana više puta prešla LPG uređajem preko istog mjesta na tijelu, pogotovo gdje je tkivo mekše, osjetila sam laganu bol, kao da me netko uštipnuo, ali je tada Ana smanjila inteznitet rada i tretman se nastavio bez boli. Uvijek mi i napominje da joj kažem ako osjetim bol, jer je tretman jednako učinkovit ako se radi i manjim intenzitetom. Uređaj može mijenjati intenzitet rada prema individualnoj osjetljivosti osobe. Tretirala mi je noge i ruke te zatezala kožu unutrašnje strane bedara i trbuha, što je bilo jako ugodno."

Tamna čokolada na anticelulitnom jelovniku

U međuvremenu je Kristina od savjetnice za prehranu, s kojom se sastala prošli tjedan, dobila sam cijeli izvještaj o stanju organizma, program prehrane te savjete za održavanje željene težine i popis namirnica koje pomažu u smanjenju celulita.

"Iduća dva tjedna pridržavat ću se prehrane koja se sastoji od namirnica niskog glikemijskog indeksa, proteina i povrća, kako bih izgubila potrebu za slatkim.

Iznenadio me popis dozvoljenih namirnica na kojem su se našli i nemasna svinjetina, grah, grašak pa čak i tamna čokolada sa 70 posto kakaa, tako da se ovakve prehrane nije teško pridržavati.

Jedu se 3 obroka i 2 međuobroka, tako da nisam nikad gladna, a zasladiti se mogu šakom badema, lješnjaka ili kikirikija", kaže.

Više info: www.lpg-endermospa.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      labica

      hvala :)

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga labica, sve informacije o tretmanima uključujući cijene pojedinih tretmana naći ćeš na web stranici LPG Endermospa centra www.lpg-endermospa.hr.

    • Default avatar -
      labica

      koliko to košta za one koji nisu osvojili nagradu?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.