Zdravlje Torbica za samoobranu 20. prosinca 2017.

Zdrava Krava te nagrađuje s 50 torbica za samoobranu!

Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Priključi se borbi protiv HPV-a sa Zdravom Kravom i osvoji nagrade! Pripremili smo ti 50 torbica za samoobranu u kojima se nalaze balzam za usne i SAN prirodna kozmetika, a 5 sretnica u torbici očekuje i knjiga Julijane Matanović i Anke Dorić "One misle da smo male".

Pravila igre

Vrlo su jednostavna - samo poslikaj sadržaj svoje torbice (izvuci najmanje tri stvari) i objavi na Instagramu. Označi post sa #zdravakrava i #torbicazasamoobranu i možda baš ti dobiješ jednu od ovih 50 torbica. Pravila natječaja.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

Što se krije u torbicama za samoobranu?

Četrdeset i pet dobitnica razveselit ćemo ovom šarenom eko torbom, balzamom za usne te SAN prirodnom kozmetikom, a najsretnijih 5 očekuje dodatna nagrada.  

Od prirodne te kozmetike očekuje mirisni proizvod iznenađenja za njegu kože lica i tijela, SAN prirodne kozmetike, koji su pogodni i za osjetljivu kožu. 

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić, mag. pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. 

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

Pet će dobitnica kući odnijeti u torbici za samoobranu i roman "One misle da smo male" Julijane Matanović i Anke Dorić, koja je odobrena od strane Europske udruge raka vrata maternice i progovara o spolnom zdravlju mladih žena na nadasve zabavan i informativan način.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

Kako bi se inspirirala što nam pokazati iz svoje torbice, klikni na link i pogledaj što se nalazi u torbici naše Nike i Lucije, koje su se isto uključile u akciju podizanja svjesnosti o HPV infekciji.

Sve što trebaš saznati o HPV-u

Ako te zanima nešto o humanu papillomavirusu, koji je najčešći uzročnik raka vrata maternice kod žena, njegove posljedice, načine prijenosa i prevencije, posjeti stranicu g.zarez.info za detaljne informacije i savjete za žene i muškarce.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.