Zdravlje 20. kolovoza 2015.

Zdrava Krava i dalje na vrhu!

Jabuka-Ipad
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Portal Zdrava Krava je u srpnju posjetilo 273 005 stvarnih korisnika i nalazi se na 20. mjestu ljestvice najčitanijih portala u Hrvatskoj prema Gemiusu.  Zahvaljujemo svim čitateljima koji nas vjerno prate iz dana u dan! I dalje ćemo vam donositi orginalne priče, reportaže i savjete stručnjaka kako poboljšati život i usvojiti zdrave navike! Čestitamo i portalu 24sata.hr koji je potvrdio apsolutnu dominaciju rekordnom posjećenošću

Povijesni uspjeh na hrvatskom internet tržištu

Najčitaniji hrvatski portal je 24sata.hr, koji je prošlomjesečnim rezultatima pomeo konkurenciju. Brojke Gemius ljestvice za mjerenje posjećenosti internetskih portala potvrđuju apsolutnu dominaciju 24sata.hr. U srpnju je 24sata posjetilo 1,380.489 stvarnih korisnika, a to je najbolji rezultat na hrvatskom internetskom tržištu u povijesti. Rast je zabilježen na svim platformama, mobilnim i desktop. Ovi rezultati su još značajniji kad se uzme u obzir da su ostvareni tijekom ljeta, kad se posjećenost internetskih stranica u pravilu smanjuje. I dok konkurencija pada, portal 24sata raste, ruši rekorde i osvaja čitatelje ne samo najtočnijim i najrelevantnijim informacijama u najkraćem roku, nego i inovativnim, ekskluzivnim te revolucionarnim sadržajem.

Gemiusovo istraživanje postalo je standard za mjerenje posjećenosti, a u njemu sudjeluje oko 110 hrvatskih stranica. U prvih 5 još se nalaze stranice njuškalo.hr i večernji.hr! Svoju kvalitetu potvrdio je i express.hr koji neprestano donosi nove, dosad neispričane priče, istražuje društvo i propitkuje vrijednosti, kao i poslovni.hr koji donosi vijesti iz poslovnog svijeta.

Sjajni rezultati svih specijaliziranih portala!

Portal gastro.hr dospio je na 23. mjesto ljestvice inovativnim trikovima u kuhinji i zanimljivim receptima. Portal Klokanica.hr u srpnju je posjetilo čak 201 550 stvarnih korisnika, čime je potvrđeno vodeće mjesto među portalima koji se bave roditeljstvom, odgojem, planiranjem trudnoće i trudnoćom.

Budi.in prepoznat je kao mjesto gdje se mogu naći najbolji modni trikovi i savjeti kako urediti dom i zauzeo je 28. mjesto na ljestvici čitanosti. 

Čestitamo svima!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.