Zdravlje 22. listopada 2018.

Zdrava Krava bi te sutra mogla jako iznenaditi!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava od sutra okreće novu stranicu, nećemo ti otkriti sva iznenađenja koja se spremaju, ali znaj da ćemo ti pružiti još više sadržaja koji duhovno osnažuje.

Dat ćemo ti informacije za osobni rast i sreću na jednom mjestu, pomoći ti da lakše dođeš do osobnog ispunjenja, njegovat ćemo mindfulness pristup i brinuti se za zdravlje tvog uma, tijela, duha.

Iako bi te Zdrava Krava sutra mogla jako iznenaditi, ne brini ona će zadržati svoje kvalitete radi kojih je rado posjećuješ. Donosit će novosti o zdravoj prehrani, trendovima u vježbanju, pratiti nove dijete i redovito ispitivati nutricioniste jesu li pouzdane za zdravlje.

Pratit će novosti iz zdravstvenog sektora i brinuti se o tebi kako da ostaneš lijepa na prirodan način.

Stručni i specijalizirani sadržaj najviše kvalitete i dalje će biti naš glavni prioritet. Pomoći ćemo čitateljima da se osjećaju dobro u svom tijelu i umu, otkriti kako izgraditi sretnije odnose sa okolinom, jer zdravlje nije samo zdravlje tijela, već uključuje i zdrave odnose.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Stručni suradnici i savjetnici iz raznih područja vezanih za nutricionizam, prehranu, zdravlje, psihu, fitness i wellness donosit će i dalje stručna rješenja za sva tvoja pitanja i dvojbe.

Zajedno se mijenjamo na bolje: postajemo sretnije, opuštenije i ispunjenije osobe i tako gradimo sretnije odnose i bolji svijet u kojem živimo.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.