Zdravlje 09. studenoga 2016.

Zabrij na brkove i uključi se u humanitarnu akciju!

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tijekom mjeseca studenog, poznatog i pod nazivom Movember, popularni zagrebački Medvjedi iz KHL Medveščak, nisu samo pustili brkove, već su udružili snage s BIPOM i zajednički su se uključili u humanitarnu akciju.

Cilj je potaknuti BIPINE kupce i vjerne posjetitelje i navijače Medvjeda na podizanje i jačanje svijesti o muškom zdravlju.Tijekom cijelog mjeseca studenog u svim BIPA drogerijama u Hrvatskoj u tijeku je humanitarna prodaja muških i ženskih majica s obilježjem KHL Medveščak, a dio prihoda od njihove prodaje namijenjen je Hrvatskoj ligi protiv raka prostate.

Sa zanimljivim i prigodnim natpisom, majice su dostupne i u muškoj i u ženskoj verziji u više veličina (M, L i XL) po cijeni od 39,90 kn. Od svake prodane majice jedan medvjed, tj. 5 kn namijenjen je borbi protiv raka prostate. Stoga, zabrijte na brkove i donirajte svog medvjeda za Movember!

Poklon kutija s s voucherom za 2 gratis ulaznice za Medveščakove utakmice

Inače, nije tajna da Medvjedi često „zalutaju“ u BIPU kako bi obavili kupovinu potrebnih kozmetičkih potrepština i proizvoda. Osim humanitarne prodaje majica, BIPA obilježava Movember i niz ostalih prigodnih akcija i pogodnosti kupnje. Tako svakog kupca, koji tijekom studenog 2016. ostvari u BIPI kupnju iznad 100,00 kn na označene proizvode, čeka posebna poklon kutijom s voucherom za 2 gratis ulaznice za Medveščakove utakmice.

Sve novosti o Movembru u BIPI dostupne su i na društvenim mrežama BIPA Hrvatska putem hashtaga #bipamovembear Uključi se u Movembear i zabrij na brkove!

Pet slabih točaka svakog muškarca.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.