Zdravlje 16. prosinca 2015.

Yasenka – dodaci prehrani iz Vukovara!

Yas-Uspr
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Yasenka d.o.o. je novootvorena tvornica u Vukovaru specijalizirana za proizvodnju lijekova, dodataka prehrani i kozmetičkih pripravaka. Trenutačno u ponudi nudimo devet proizvoda namijenjenih cijeloj obitelji o kojima više možeš doznati u nastavku

Yasenka linija s biljnim ekstraktima– Jednim korakom do prirode!

Bijeli sljez

Dodatak prehrani sadrži suhi vodeni ekstrakt korijena bijelog sljeza (Althaeae officinalis), biljke koja se tradicionalno koristi za olakšavanje tegoba nadražene sluznice gornjih dišnih puteva praćene suhim neproduktivnim kašljem.

Trputac

Dodatak prehrani sadrži suhi ekstrakt lista uskolisnog trputca (Plantago lanceolata). Uskolisni trputac je biljka koja se tradicionalno koristi za ublažavanje suhog kašlja. Sadrži sluzi koje oblažu sluznicu gornjih dišnih puteva i na taj način smanjuju nadražaj sluznice na kašalj.

Jaglac

Dodatak prehrani sadrži suhi ekstrakt korijena jaglaca (Primula veris) biljke koja se tradicionalno koristi za razrjeđivanje sluzi i olakšavanje iskašljavanja.

Imuno linija - popunjava tvoje slabe točke

  • Imuno BC tekući dodatak prehrani sadrži beta-1,3/1,6–D-glukan biološki aktivnu prirodnu tvar izoliranu iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae i vitamin C.
  • Imuno BC plus kapsule osim 266,7 mg visokopročišćenog beta-(1-3/1,6)-D-glukana (>75%) izoliranog iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae i vitamina C (90 mg) sadrže i cink (7,5 mg), koenzim Q10 (10 mg) i ekstrakt korijena ginsenga.
  • Imuno BC 500 kapsule sadrže 500 mg visokopročišćenog beta-(1,3/1,6)-D-glukana (>75%) izoliranog iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae i 100% preporučenog unosa vitamina C (80 mg).
  • Imuno C kapsule sadrže u jednoj kapsuli 500% preporučenog unosa vitamina C (400 mg). Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Omega 3 masne kiseline – snaga mora za vitalnost srca

Omega 3 kapsule sadrže 1000 mg pročišćenog ribljeg ulja s najmanje 35% omega 3 masnih kiselina. Eikosapentaenoična kiselina (EPA) i dokosaheksaenoična kiselina (DHA) doprinose normalnoj funkciji srca.

Dječja mast – 0+ kozmetika za djecu - nježnost od početka

Dječja mast izrađena je prema ljekarničkoj recepturi (sastojci: petrolatum, aqua, lanolin). Koristi se za svakodnevnu njegu i zaštitu nježne dječje kože u području pelena.

Yasenka proizvode možeš pronaći u ljekarnama.

O tvornici Yasenka

Misija Yasenka tvornice je povezati iskustvo, inovaciju i inicijativu te stvoriti kvalitetan hrvatski proizvod koji će biti prepoznatljiv i prihvatljiv pacijentima. Moderno opremljena tvornica u svom sastavu ima i najsuvremenije opremljen laboratorij za praćenje kvalitete proizvoda, a visokoobrazovani i kvalificirani kadar svakako je dodatna vrijednost i garancija za vrhunsku kvalitetu.

Osvoji 10 poklon paketa!

Posjeti našu Yasenka Facebook stranicu, klikni lajk i napiši nam u komentaru što nikako ne želiš propustiti ovih blagdana. Na taj način ulaziš u nagradnu igru gdje možeš osvojiti Yasenka poklon paket za zdrave i bezbrižne blagdane! Dijelimo 10 poklon paketa (imuno BC + Omega 3 + Bijeli sljez) , a dobitnike će izabrati naš kreativni žiri i objaviti na Facebook stranici 28.12.2015. godine. 

Sretno svima!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.