Zdravlje Koronavirus - simptomi, prevencija i savjeti stručnjaka 27. ožujka 2020.

Video prikaz eksponencijalnog širenja koronavirusa i dva moguća scenarija

Foto: screenshot YouTube
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj video u kojem se jasno i slikovito tumači što znači eksponencijalni rast oboljelih od virusnih oboljenja u ovom slučaju od koronavirusa i zašto je od općeg interesa uvesti stroge mjere društvene distance dok se bolest još nije jako proširila. Ovaj video otkriva sve što je važno znati kako zaštiti sebe, svoje bližnje i zajednicu u kojoj živimo od pandemije.

Titlovi u videu su na hrvatskom jeziku.

Možda te zanima... Znanstvenica otkriva u kakvoj su vezi klimatske promjene i virusne bolesti Eko Možda te zanima... Što napraviti s kosom prije izlaska iz kuće, što s nakitom i s robom u kojoj si bila vani? Zdravlje
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Mr.White

      Protiv gripe se borim:prvo i najvaznije forsirati se disati cijelo vrijeme na usta uz ispijanja sto vise caja!!!!!nadam se da je i to lijek za covid-19,..znaci najbitnije disati na "usta" mene niti ne zahvati virus,cak niti temperaturu ne dobim,nekad traje 3 dana nekad tjedan dana da mi skroz nestane samo sta su ljudi glupi kojima to govorim pa ih gripa drzi po 2-3 tjedna

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.