Zdravlje 24. svibnja 2024.

Vervita Kuvings AUTO10 sokovnik - najbolji od najboljih!

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iskusite budućnost cijeđenja s AUTO10, ultimativnim sokovnikom za najjednostavnije cijeđenje koji kombinira snagu hladnog prešanja s praktičnom i najvećom komorom za cijeđenje na svijetu zapremnine čak 3 litre.

Život može biti užurban, a pronalaženje vremena za davanje prioriteta našem zdravlju i dobrobiti često je izazov. U Kuvingsu razumijemo svakodnevno žongliranje s kojim se mnogi od nas suočavaju—pokušavanje održavanja zdravog načina života uz upravljanje višestrukim obavezama. Zato smo pažljivo slušali vaše povratne informacije i dizajnirali sokovnik koji mijenja pravila igre za one koji imaju pretrpan raspored, obitelji u pokretu i pojedince koji vole obavljati više zadataka istovremeno. VerVita ponosno predstavlja otkriće u Kuvings svijetu sokovnika za hladno cijeđenje - VerVita Kuvings AUTO10 - ultimativno rješenje za cijeđenje soka bez napora. Uz njegov inovativni dizajn, sada ga možete složiti, uključiti i otići, vraćajući se kasnije osvježavajućoj čaši svježe iscijeđenog soka.

 | Author:

Ovaj inovativni uređaj kombinira snagu sporog cijeđenja soka s praktičnošću najveće komore za namirnice zapremnina čak 3 litre. Jednostavno ju napunite, pritisnite gumb i pustite ga da radi dok se vi usredotočite na druge zadatke. Recite zbogom dugotrajnom cijeđenju soka i pozdravite svježi, hranjivi sok u roku nekoliko minuta.

Vjerujemo da su zdravi izbori laki, a s AUTO10 jednostavno ne može biti lakše od ovoga!

via GIPHY

11 razloga zašto odabrati sokovnik Vervita Kuvings AUTO10:

1. Najveća u svijetu komora za namirnice kapaciteta čak 3000 ml.

2. Višenamjenska oštrica (funkcija automatskog rezanja).

3. Indukcijski motor od 200 W visokih performansi.

4. Trostruki sigurnosni sustav.

5. 10 godina jamstva na motor.

6. Dodatne opcije: sito za smoothie, sito za sladoled, sito za gušće sokove i citruseta.

7. Odvojeni izlaz za pulpu.

8. Poboljšana rotirajuća četka za čišćenje.

9. Poboljšano sito za sok za lakše čišćenje.

10. Više soka, manje pulpe.

11. Manje pulpe od bilo kojeg drugog sokovnika.

 | Author:

Dizajniran za učinkovitost i praktičnost, ovaj izvanredni sokovnik pojednostavljuje cijeli proces cijeđenja soka, omogućujući vam uštedu dragocjenog vremena. Nema više zamornog sjeckanja ili stalnog praćenja. Jednostavno ga složite, uključite i otiđite. AUTO10 se brine za ostalo, učinkovito izvlačeći hranjivi sok koji želite. Prigrlite dar vremena i uživajte u prednostima cijeđenja soka bez napora s Kuvings AUTO10 sokovnikom.

                             

Zašto volimo Kuvings AUTO10?

1. Jer je potrebna minimalna priprema.

2. Jer je tih, a istovremeno jak.

3. Jer cijedi sok bez kapanja, radi svojeg “pametnog poklopca”.

4. Jer se jednostavno čisti.

Uživajte u savršenoj kombinaciji snage i tihog, ali robusnog motora Kuvings AUTO10 te svim mogućim okusima cijeđenih sokova – vašeg tekućeg zlata. "Ako ste željni znati više o sokovnicima, receptima za sokove ili vidjeti ponudu blendera, destilatora ili drugih uređaja, pogledajte više na VerVita webshop-u

 | Author:  | Author:  | Author:  | Author:  | Author:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.