Zdravlje 610 prikaza 16. rujna 2019.

Uz ovaj preparat brže ćeš učiti i manje se umarati

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Preopterećenost učenjem nije novost ni nepoznanica jer se mnogo učenika i studenata susreće s iscrpljenošću tijekom priprema za školske i studentske zadatke. Ispiti, seminarski radovi, mnoštvo gradiva i školskih projekata zahtijevaju od mladih intenzivan svakodnevni intelektualni napor.

Iako su zdrava prehrana i dovoljna količina sna temelj snage organizma, ponekad ga je potrebno dodatno nahraniti vitaminima. Lecitone za mlade idealan je dodatak prehrani zbog hranjivih tvari koje podržavaju normalnu funkciju živčanog sustava te smanjuje umor i iscrpljenost. Da, stvarno je moguće preživjeti ispitne rokove i školske provjere bez stresa!

Čak četiri vrste vitamina

Lecitone za mlade sadrži čak četiri vrste vitamina koji pridonose normalnoj funkciji živčanog sustava: svestrani vitamin E pomaže zaštiti stanica od oksidativnog stresa, moćni vitamin C zaslužan je za smanjenje umora i stvarane energije, a djelotvornost vitamina B-skupine (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12) odgovorna je za normalnu sintezu i metabolizam nekih neurotransmitera te steroidnih hormona i vitamina D.

Kik-Uspr_1 Možda te zanima... Grickaj kikiriki za bolje pamćenje Hrana

Osim toga, Lecitone potiče koncentraciju i pamćenje zahvaljujući Ovofosfolipidima, čije višestruko nezasićene dugolančane masne kiseline grade stijenke moždanih stanica uključenih u prijenos živčanih impulsa.

Dvije kapsule dnevno tijekom dva mjeseca

Način primjene je jednostavan, konzumiraju se dvije kapsule dnevno tijekom dva mjeseca. Vremensko ograničenje uzimanja Lecitone dodatka prehrani ne postoji, ali se preporučuje početi s Lecitone kapsulama uoči intelektualnih napora (ispita, kraja školske godine itd.) te ih nastaviti uzimati još mjesec do dva.

Kapsule Lecitone za mlade (109,80 kn) potražite u ljekarnama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.