Zdravlje 13. studenoga 2019.

Uhvatila vas je prehlada! Što sad?

Foto: Promo članak
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dolaskom jeseni i nižih temperatura, počinjemo mijenjati garderobu, ali i uživati u svim čarima ovog godišnjeg doba. Ukusni i šareni jesenski plodovi, šuštavo lišće i mirisni kesteni sjajan su dio jeseni no problemi počinju kada na vrata zakucaju gripa i prehlada, uz koje dolazi šmrcanje, glavobolja, grlobolja i začepljen nos.

I gripa i prehlada su virusne bolesti dišnog sustava, odnosno viroze, ali se ipak razlikuju. Svi simptomi gripe izbijaju odjednom i traju otprilike tjedan dana, pri čemu nas zadese visoka temperatura, suh kašalj, bolovi u mišićima te snažna glavobolja. Prehlada većinom nakon sedam do deset dana prolazi sama od sebe, no kašalj i slabost mogu nas pratiti i iduća tri tjedna. Ponekad nam dijelovi tijela znaju biti ledeno hladni, nos se začepi ili pak jako curi, a ponekad osjećamo i napetost u glavi te osjećaj težine.

 | Author: Promo članak Foto: Promo članak

Neki od simptoma prehlade, upravo spomenuti začepljen nos, mogu se ublažiti tuširanjem vrućom vodom, jer se stvara para koja udisanjem ulazi u nos omekšavajući nakupine sluzi i olakšavajući disanje. Nikako ne zaboravite na hidraciju, koja je od iznimne važnosti. Voda, čajevi ili juha, odaberite što vam najviše odgovara i olakšajte si. Pri otvaranju dišnih kanala dobro će doći i ručnik namočen u toplu vodu, jer će ujedno olakšati i pritisak u glavi.

Neodležana gripa može se protegnuti i do nekoliko mjeseci, pri čemu nam se povremeno stanje poboljša, no ipak, nerijetko upravo ignoriranje situacije završava uzimanjem antibiotika. Stoga gripu i prehladu treba shvatiti ozbiljno, odmarati, hidrirati se te uzimati pripravke poput immundoc AMINOFLU™ , jedinstvenog proizvoda koji sadržava sastojke za najbolji odgovor imunološkog sustava.

Kako ga koristiti?

immundoc AMINOFLU™ trenutačno djeluje na vaš imunološki sustav i pomaže da se bolje osjećate. Savršena je pomoć u sezoni gripe i prehlade ili kada želite ojačati imunološki sustav primjerice prije puta, ispita ili stresnih situacija. Immundoc AMINOFLU jedinstvena formulacija sadrži čak 24 sastojka: 13, vitamina, 7 aminokiselina, 4 minerala i simbiotski kompleks probiotika i prebiotika. Poznato je da crijevni imunološki sustav čini oko 80 % cjelokupnog imunološkog sustava i stoga je izuzetno važno da probioticima pomažemo crijevnoj mikroflori.

immundoc® AMINOFLU ™ sadrži jedinstven simbiotski kompleks probiotika i prebiotika Megaflora9 s čak 9 bakterijskih sojeva.

 | Author: Promo članak Foto: Promo članak

Pakiranje se sastoji od praktičnih vrećica, čiji sadržaj jednostavno otopite u vodi i popijete, a zbog visokokoncentrirane formule dovoljno je samo tri dana korištenja. Immundoc AMINOFLU™ ugodnog je okusa citrusa te ima dvojno djelovanje – istovremeno omogućava oporavak imunološkog sustava i crijevne mikroflore zahvaljujući jedinstvenoj formuli s 24 sastojka. Nema nuspojava, ne sadržava antibiotike te se može upotrijebiti u kombinaciji s drugim lijekovima.

Kad vas uhvate prehlada ili gripa, spas leži u immundoc AMINOFLU™, jer nemamo vremena biti malaksali i bolesni. Proizvod potražite u bolje opremljenim ljekarnama, a dodatne informacije su dostupne na web stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.