Zdravlje 28. studenoga 2013.

Imaš intimni problem? Nazovi!

Ullapocetna2_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakog petka u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati specijalisticu ginekologije dr. sc. Ullu Marton i potražiti njezin savjet u vezi svih ginekoloških tegoba

Važnost sigurnog seksualnog odnosa

Imaš li bolne menstruacije? Zanima li te jesu li ciste na jajnicima opasne? Specijalistica ginekologije dr. sc. Ulla Marton, stručnjakinja Zdrave Krave te voditeljica Poliklinike za ginekologiju i porodiljstvo 'Dr. Marton', može ti na temelju niza čimbenika koje joj izložiš o svome zdravstvenom stanju pomoći otkriti uzrok tome zašto ti se skratio menstrualni ciklus ili zašto je neredovit. Također, ako ti kasni menstruacija, a test na trudnoću je negativan, saznaj što to sve može značiti.

O važnosti zdravog i sigurnog seksualnog odnosa mnogo ti može reći putem telefona. Bez ustručavanja joj se obrati u vezi upita za odabir najbolje kontraceptivne metode. Ako ne znaš kako liječiti genitalne bradavice ili policistične jajnike te kako se najbolje zaštititi od spolnih bolesti, slobodno je pitaj.

Zablude i ginekološki pregledi u trudnoći

U slučaju da se odlučiš na trudnoću, od doktorice Marton možeš saznati koje bi sve pretrage prije toga trebala obaviti. Saznaj može li pomaknuta maternica uzrokovati probleme te možeš li planirati i drugu trudnoću nakon carskog reza. Problemi zanošenja, iznošenja trudnoće, krvarenje usred ciklusa, abnormalnosti papa obriska i poteškoće tijekom menopauze samo su dio problematike kojom se doktorica Marton bavi.

S upitima o ginekološkim tegobama možeš se doktorici obratiti svakog petka u periodu od 16 do 18 sati na broj telefona 060 50 10 10. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.