Zdravlje 28. travnja 2015.

Top 15 jelovnika za dijabetičare

Zenska_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dijeta koje se moraju pridržavati oboljeli od dijabetesa idealna je i za svakodnevnu prehranu zdravih osoba, smatraju liječnici. Stoga zaviri u 15 najboljih jelovnika koje sutra donosi dnevno izdanje 24sata u posebnom besplatnom prilogu o dijabetesu

Idealna dijeta i za zdrave osobe

Svaki jelovnik sadržava prijedlog za doručak, ručak, večeru te dva međuobroka. Uz to, provjeri koliko šećera unosiš u organizam prema popisu kalorijskih vrijednosti namirnica te prouči tablicu s optimalnim unosom šećernih vrijednosti na dan. Ovaj tjedan u 24 sata čitaj kako složiti idealan obrok, ako imaš povišen šećer. 

Jelovnici za sjajnu kosu i kožu

Bez obzira na to imaš li problema s razinom šećera u krvi ili se osjećaš zdravo, pozitivne promjene u prehrani, kakve će ti donijeti prijedlozi iz dijabetičkih jelovnika, neće te zaobići. S više voća i povrća, vlakana i kontroliranim unosom šećera imat ćeš više energije, a koža će ti biti sjajnija i zdravija. Posebni prilog o dijabetesu i ovaj tjedan potraži na stranicama Panorame.

Dijabetičke jelovnike potraži sutra 29. travnja na kioscima u dnevnim novinama 24sata.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.