Zdravlje Prirodno liječenje 15. siječnja 2018.

"Tajni jezik vašeg tijela": Zašto dolazi do problema sa štitnjačom i što učiniti?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nauči iscijeliti samu sebe i otpusti negativna vjerovanja koja te drže zarobljenom. Riješi se destruktivnih osjećaja poput ogorčenosti, straha, depresije, ljutnje, osjećaja neuspjeha, ljubomore i očaja. Otkrij urođenu inteligenciju tijela i upotrijebi ju za postizanje zapanjujućih preobrazbi.

 | Author: Lumen Foto: Lumen Razgovaraj sa svojim tijelom i uči od njega, poručuje Inna Segal, autorica knjige „Tajni jezik vašeg tijela“, objavljena nedavno u izdanju Lumena. U ovom priručniku autorica je abecednim redom obradila bolesti te istražila moguće psihološke uzroke zdravstvenih tegoba u svim organima i dijelovima tijela te ponudila iscjeliteljske metode. Danas ti donosimo kratki isječak o štitnoj žlijezdi, a u priručniku možeš naći puno više informacija o toj, ali i svim drugim tegobama. Nedostatak energije; tromost, tupost, odsječenost od vašeg životnog cilja. Suzdržani ste i neprestano pokušavate zadovoljiti druge preuzimajući njihove brige. Zamućeno razmišljanje. Osjećaj emocionalne nestabilnosti, čas ste gore, čas dolje; zbunjenost. Neprestano igrate igru krivnje i kazne. Potkopavate sami sebe. Mnogo vremena trošite uzalud, radeći stvari na neučinkovit način, što vam crpi svu energiju. Uvijek vam nedostaje vremena kako biste sve završili.

Možda te zanima... Dr. Škaro objašnjava kako radi štitnjača i zašto dolazi do bolesti Zdravlje

Lijek

Usredotočite se na svoju štitnjaču. Što to zadržavate u sebi, što ne izražavate? Čije brige i probleme nosite u svojoj štitnjači? Što to želite raditi, a ne radite?

  • Osvijestite sve blokade; možda ćete ih vizualizirati u obliku užadi ili lanaca oko svoje štitnjače. Zamislite ispred sebe veliki plamen. Skinite sve lance i užad sa svoje štitnjače i bacite ih u vatru. Pripazite da pri tome odbacite i sav teret, brige i stres vezane za druge ljude.
  • Recite: "Božanska iscjeliteljska inteligencijo, želim da iz moje štitnjače otpustiš svu tupost, nedostatak energije, umor, nestabilnost i zbunjenost, kao i sva uvjerenja, uzorke ponašanja, pozitivan i negativan naboj koji pridonose takvu stanju.”
  • Ponavljajte riječ OČISTI sve dok ne osjetite promjenu.
Možda te zanima... "Štitnjača je bila krivac za moje debljanje i depresiju'' Zdravlje

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

  • Vizualizirajte predivnu indigo svjetlost u obliku mekog šala koji vam obavija štitnjaču i oporavlja je. Dopustite indigo svjetlosti da razbudi vašu energiju, vitalnost i žudnju za životom.
  • Stavite svoje kažiprste na oba režnja štitnjače, koji se nalaze s lijeve i desne strane dušnika, uz ključnu kost. Masirajte štitnjaču kružnim pokretima, pomičući prste gore - dolje po vratu. Radite to jednu do dvije minute.
  • Recite: "Božanska iscjeliteljska inteligencijo, u svoj život radosno prihvaćam vitalnost, uravnoteženost, hrabrost i mir. Hvala ti."
  • Recite: "Božanska iscjeliteljska inteligencijo, molim te, iscijeli i regeneriraj moju štitnjaču i sve žlijezde povezane s njom do njihova potpunog zdravlja, vitalnosti i zadovoljstva."
Možda te zanima... Osam temeljnih razloga zbog kojih tvoja štitnjača radi nepravilno Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.