Zdravlje Wellness 18. ožujka 2022.

Stres i burnout: Kako se nositi sa stresom i neizvjesnošću te spriječiti burnout?

Foto: shutterstock Stresom treba ovladati prije nego dođe do burnouta
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

61. izdanje Business Cafea slijedi nam 29.3. u utorak u 18 sati u BIRD Incubatoru na adresi Petračićeva 4 u Zagrebu. Tema stresa i burnouta će zasigurno mnoge zanimati budući da živimo u veoma neizvjesnim vremenima.

Osnivačica Kristina Ercegović će razgovarati s govornicima Marcelom Majsanom, Ivankom Ćosić Prižmić, Brankom Novosel i Sinišom Drobnjakom kako se nositi sa stresom i neizvjesnošću te spriječiti burnout.

Veliki zaljubljenik u prirodu je Marcel Majsan koji se nedavno preselio upravo na rijeku Mrežnicu gdje živi mirnijim životom. Osnovao je i webshop SurvivalKit.hr, a riječ je o setu za preživljavanje koji povećava šanse, ako se izgubite u prirodi ili se nađete usred katastrofe u urbanom okruženju. Osim toga, Marcel je poznat po tome što je osnivač i predsjednik Udruge e-commerce Hrvatska.

Ivanka Ćosić Prižmić je osnivačica brenda Matinata – koji u prijevodu znači Majka Priroda. Matinata je prva hrvatska aktivna organska kozmetika, a brend se vodi idejom da proizvodi za njegu kože trebaju podupirati njezinu prirodu i zdravlje s velikim poštovanjem prema okolišu. Proizvode u malim serijama,  sjedinjujući preciznost, posvećenost, tehnologiju i znanost o prirodnom.

Naša treća govornica je Branka Novosel, stručnjakinja za neuroedukaciju i mindfulness curriculum developer te vlasnica učilišta Littera u Samoboru. Branka je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa. Pomoću treninga svjesne pažnje možete naučiti kako utjecati na svoje osjećaje i ponašanje, kako uspostaviti i održavati pozitivne odnose te suradnjom doprinositi radu u timu i zajednici (obitelji, razredu, školi, poduzeću). Uz to, možete smanjiti razinu stresa, spriječiti burnout te jačati samodisciplinu, ustrajnost i fokus.

Na kraju će nam se pridružiti i Siniša Drobnjak, hrvatski serijski poduzetnik. Dugi niz godina vlasnik je raznih biznisa, ali osim toga, velika strast mu je i rad na sebi te ga često možete vidjeti kako trči maratone i polumaratone, vozi bicikl, osvaja planinske vrhove.

Svoju ulaznicu nabavite na vrijeme na Business Cafe web stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.