Zdravlje Simptomi i pomoć 03. studenoga 2017.

Što učiniti kada vaš partner ne može održati erekciju?

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Erektilna disfunkcija ili tzv. impotencija je stanje kod muškaraca koje se javlja u obliku nemogućnosti postizanja ili održavanja dovoljno čvrste erekcije tijekom spolnog odnosa unatoč seksualnoj stimulaciji. dakle, radi se o problemu koji pogađa veliki postotak muškog roda te predstavlja tabu temu o kojoj se nerado priča kako društvu tako i među partnerima.

Osjećaj neugode i srama dovodi do ignoriranja problema te povlačenja iz seksualnih aktivnosti što stvara dodatan osjećaj usamljenosti. Time se samo pogoršava situacija koja se u današnje vrijeme često može lako riješiti. Iako se može manifestirati u svakoj životnoj dobi, njena učestalost  ipak raste s godinama. Ne zna se je li to zbog suvremenijeg načina prikupljanja podataka o tome, modernog načina života ili svakodnevnog stresa i opterećenja, ali sigurno je da je problem erektilne disfunkcije relativno čest i potencijalno zastrašujući problem.

 | Author: PR Foto: PR

Ako je vaš partner ikada bio u ovakvom stanju, seks je vjerojatno postajao sve rjeđi, a vi ste se možda zapitali da je li problem u vama, voli li vas partner jednako kao prije te jeste li mu i dalje privlačni. Najgori način na koji možete krenuti u rješavanje ove nezgodne situacije jest kroz svađu, kritiziranje, omalovažavanje i cinične komentare. Najbolji načini pomoći su razgovor, razumijevanje te informiranje o uzrocima te načinima rješavanja tog problema. Pokušajte se staviti u njegovu poziciju te razumjeti njegove osjećaje, njegov osjećaj nemoći i gubitka samopouzdanja, i najvažnije, nemojte paničariti. U većini slučajeva, ovisno o vrsti uzroka, radi se o obliku disfunkcije koja se može lagano riješiti. Kao što je i sam seks igra emocionalnih i fizičkih faktora, tako se i uzroci erektilne disfunkcije dijele na psihičke i fizičke. Iako kod vašeg muškarca i postoji želja za spolnim odnosom,psihički uzroci poput anksioznosti i premorenosti mogu uzrokovati impotenciju. Nastaju zbog puno briga, financijskih problema ili stresa. Organski ili fizički faktori mogu nastati zbog nezdravog načina života ili problema s mozgom, krvnim žilama, živcima i hormonima. Česte su i kombinacije psihičko-fizičkih uzročnika koje nastaju kada se psihičke smetnje, poput straha od neuspjeha, nadovezuju na organske.

 | Author: PR Foto: PR

Jednostavno rješenje za vaše probleme

Prema najnovijoj znanstvenoj studiji MSAM-7 prostata je usko povezana s muškom potencijom. Dokazano je da se djelovanje prostate izravno odnosi na kvalitetu seksualnog života muškarca i to bez obzira na njegovu starost. Na tržište su je došao proizvod proizveden u Švicarskoj pod nazivom PRORED3. Radi se o proizvodu nove generacije za prostatu, potenciju i vitalnost. PRORED3 je jedinstvenog sastava. Osnovu proizvoda čine tri jedinstvene klinički potvrđene tvari, a svi sastojci obrađeni su vrhunskim i preciznim švicarskim tehnologijama do završnog oblika kapsule. PRORED3 je moguće isprobati mjesec dana besplatno, uz plaćanje poštarine u iznosu od 14,97 kn.

Ne zaboravite, dok ne riješite problem s partnerovom erekcijom uvijek se možete prepustiti i uživati u slatkoj i dugoj predigri.

Izvor fotografija: www.freepik.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.