Zdravlje 02. veljače 2018.

Što kada dijete slabo jede i odbija zdravu hranu?

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava i raznovrsna prehrana glavni je preduvijet za zdrav organizam, a kod djece u razvoju ta potreba je još izraženija. Dobrom i kvalitetnom prehranom djetetu se osiguravaju sve potrebne hranjive tvari za zdrav razvoj i normalan rast

Zdrava i raznovrsna prehrana glavni je preduvijet za zdrav organizam, a kod djece u razvoju ta potreba je još izraženija. Dobrom i kvalitetnom prehranom djetetu se osiguravaju sve potrebne hranjive tvari za zdrav razvoj i normalan rast, ali time se i usađuju dobre prehrambene navike. Problem smanjenog apetita čest je kod djece i zabrinjava roditelje. 

Provjereni sastojci za poticanje teka

Imate zdravo i veselo dijete koje jednostavno slabo jede i odbija većinu ponuđene hrane? Jedno od rješenja su dodaci prehrani koji zbog svog sastava na prirodan način potiču tek. A-petit je tekući dodatak prehrani za poboljšanje teka. 

 | Author: PR Foto: PR

Nezamjenjivi korijen maslačka

A-petit je pripravak optimalnog sastava jer je jedini proizvod takve vrste na tržištu koji sadrži ekstrakte korijena maslačka i islandskog lišaja u kombinaciji s esencijalnim mineralom cinkom i vitaminima B skupine. Ekstrakt korijena maslačka je posebno važan jer pomaže poboljšanju teka, ali ništa manje važnu ulogu nemaju vitamini B skupine koji sudjeluju u metabolizmu hranjivih tvari.

I za djecu, ali i za odrasle

A-petit je odličan izbor za djecu od 3 godine, ali ga jednako mogu koristiti i odrasle osobe za poboljšanje teka. Preporuča se uzimati dva puta dnevno prije obroka. Djeca ga vole jer je vrlo ugodnog okusa! Proizvod je razvijen u Hrvatskoj i dio je poznate hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval.

Potražite u ljekarnama

A-petit tekući dodatak prehrani prodaje se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ali ga možete naručiti i na kućnu adresu na stranicama www.drogerija.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.