Zdravlje Simptomi i pomoć 01. kolovoza 2018.

Skini ju: Riješi naš kviz i pregledaj svoju partnericu!

Što znači biti biromantična?
Foto: Guliver/Shutterstock Seksualna privlačnost može biti potpuno odvojena stvar od romantične privlačnosti
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako ti je stalo do partnerice, pogledaj ju na pravim mjestima i spriječi opasnost od melanoma. Riješi naš kviz i 'baci se na posao'!

Melanomi se lako mogu primijetiti, zbog čega je 90 posto njih izlječivo jer su pronađeni na vrijeme.

Ljeto je posebno rizično za nastanak ovih opasnih madeža, ali je ujedno i vrijeme kada nosimo najmanje odjeće pa je idealno za pregledati partnericu dok ste na plaži ili se odmarate popodne u hladu. Zato pregledaj svoju dragu kako bi eliminirao svaku opasnost po njeno zdravlje. Klikni i riješi kviz!

Kada se traže melanomi, treba pregledati svaki centimetar kože, pregibe, pukotine i kosu jer se nepravilni madeži mogu sakriti bilo gdje.  Pregledi trebaju biti redoviti jer se tijekom naših života stvaraju novi madeži, a i stari i novi mogu kroz određeno vrijeme promijeniti svoj oblik i boju, tj. postati rizični.

Najbolji način kako pregledati partnericu i sve što trebaš znati o melanomima saznaj rješavanjem našeg kviza, u kojem ti otkrivamo kako pravilno zaštititi nju i sebe od opasnih izraslina. 

Možda te zanima... Koliko sunce stvarno utječe na starenje kože i pojavu hiperpigmentacija? Ljepota i relax Možda te zanima... Savjeti kako pregledati madeže partneru i prevenirati jedan od najopasnijih tumora Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.