Zdravlje 25. kolovoza 2014.

Rastereti se, pamti bolje i uči brže

Lecitone_Jeune2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bliži se vrijeme ljetnih ispitnih rokova, a i upisi na fakultete su pred vratima. Količina stresa s kojom se susreću mladi ljudi u tom životnom periodu otežava koncentraciju i može rezultirati lošijim rezultatima. Nerijetko, stres i neefikasno rješavanje stresa kasnije mogu izazvati negativan stav prema obvezama, a u odrasloj dobi to može utjecati i na kvalitetu života

Kako bi prevenirali navedene situacije, Laboratories Nutrisante osmislili su Lecitone za mlade namijenjen učenicima i studentima koji su preopterećeni školskim/fakultetskim obvezama i učenjem. Dodatak prehrani – Lecitone za mlade pomaže kod umora uzrokovanog intenzivnim učenjem, oslabljene koncentracije i poteškoća s pamćenjem. Lecitone sadrži hranjive tvari koje podržavaju normalnu funkciju živčanog sustava: 

  • Vitamin C – pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije – povoljan učinak na pamćenje
  • Vitamini B skupine – podržavaju normalnu funkciju živčanog sustava – potiču koncentraciju
  • Vitamin E – štiti stanice od oksidativnog stresa

Stres može biti glavni neprijatelj u postizanju čvrste kontrole nad vlastitim vremenom te utjecati na ispunjavanje svih školskih i fakultetskih obaveza. Stres pomućuje sposobnost jasnog razmišljanja i racionalnog odlučivanja. Loše odluke vode dodatnom stresu i donošenju novih loših odluka.

Lecitone za mlade sadržava Ovofosfolipide®, bogate višestruko nezasićenim dugolančanim masnim kiselinama.

Potrebno je uzimati 2 kapsule dnevno za vrijeme doručka tijekom 2 mjeseca. Vremensko ograničenje ne postoji, ali se preporučuje početi uzimati Lecitone za mlade prije mentalnih napora (ispiti, kraj školske godine itd.) te ga nastaviti uzimati od mjesec do dva dana poslije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.