Zdravlje 16. siječnja 2012.

Zaviri u svoje kvantno energetsko polje

Quantec10
1/7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Računalni sustav Quantec - baziran na najnovijim saznanjima iz područja kvantne fizike u samo nekoliko minuta pokazuje tvoje kvantno-energetsko polje i daje uvid u kakvom je stanju tvoj organizam, te koje su ti slabe točke u budućnosti. Na potpuno bezbolan način, skeniranjem dlana, iščitava čak više od 100 000 informacija pohranjenih u svojoj bazi

Računalni sustav Quantec (QUANtum TEChnology) izum je njemačkih znanstvenika koji ujedinjuje kvantnu fiziku i različita znanja iz klasične i alternativne medicine te omogućava razmjenu informacija između računala i živih bića.

Najbolja inovacija u području zdravstva u 2010.

Njemački znanstvenici su preko diode s bijelim šumom spojili ljudsku 'svijest' s računalnim sustavom. Dioda s bijelim šumom je srce (generator) cijelog sustava, a otkrili su kako je na bazi fotona blizanaca moguće slati vibracije na daljinu. Inovacija je u spoznaji da je kretanje fotona identično binarnom jeziku računala. Za ovaj izum dodijeljena im je i nagrada za najbolju inovaciju u području zdravstva u 2010. godini, a voditelj znanstvenog projekta je Peter Von Buengner. Quantec u nekoliko minuta pročita naše bio-energetsko polje, sakupi podatke o mogućim energetskim poremećajima koji su se već pojavili ili će se pojaviti u bliskoj budućnosti te u svrhu uspostavljanja ravnoteže šalje informacije pomoću diode s bijelim šumom i računalnog programa.

Redakcija Zdrave Krave posjetila je mr.sc. tehničkih znanosti Jasminku Premerl, Quantec terapeutkinju, koja se ovakvim se istraživanjima bavi već nekoliko godina, radi u Sloveniji, a sada i u Hrvatskoj. Njezini klijenti imaju vrlo pozitivna iskustva i bilježe poboljšanje općeg zdravstvenog stanja, smanjenje stresa i depresije u svakodnevnom životu, rješavanje problema s viškom kilograma i  uklanjanje različitih bolova.

Mr. Premerl je za nas napravila jedan Quantec tretman kako bi što bolje razumijeli kako zapravo Quantec radi i objasnila nam sve prednosti ovakvog načina dijagnosticiranja i liječenja različitih tegoba.

Kako izgleda jedan tretman s Quantecom?

'Tretman započinje razgovorom i laganom meditativnom relaksacijom, tj. terapijski vođenom fantazijom, uvijek nastojim na početku što više opustiti klijenta. Nakon što uzmem osnovne podatke o klijentu i upišem ih u računalo, potrebno je još fotografirati osobu kako bi računalni sustav skenirao fotografiju. Klijent tada položi dlan jedne ruke na diodu s bijelim šumom koja se nalazi na staklenom postolju s kristalima koje je spojeno s računalnim sustavom, te mu računalni sustav u roku od 2 do 3 minute skenira kvantno - energetsko stanje organizma putem dlana i tako ulazi u veliku bazu podataka u koju je pohranjeno više od 100 000 informacija. Quantec djeluje na sve tri razine: fizičku, mentalnu i psihološku razinu', objasnila nam je mr. sc. Premerl.

Quantec može dijagnosticirati različite zdravstvene tegobe od kojih osoba pati, ali i predvidjeti koje su slabe točke u budućnosti. Također, Quantec iščitava i moguće emocionalne probleme, blokade, strahove, tjeskobe. Na kraju, konstatira ono što je pogrešno u našem kvantno-energetskom polju i popravlja ga.

Odlični rezultati kod:

  • poboljšanja općeg zdravstvenog stanja
  • uklanjanja različitih bolova
  • kardiovaskularnih bolesti
  • rješavanja unutarnjih problema i barijera
  • problema u menopauzi
  • depresije, tjeskobe, nemira
  • psihosomatskih tegobama
  • problema s viškom kilograma
  • ublažavanja stresa

Više informacija o Quantec terapiji možeš saznati na broju mobitela: 098/977 4593 ili na e-mail: galerijajan@gmail.com

Medicina iz budućnosti

'Quantec je biokomunikacijski sustav utemeljen na najnovijim saznanjima iz područja kvantne fizike, a kvant znači najmanja količina energije koja se može emitirati određenom frekvencijom. Instrumentalna biokomunikacija je na ovaj način dovedena do savršenstva', priča nam mr.sc. Premerl.

'Quantec nam poručuje da je uspjeh i dobro stanje koje priželjkujemo nadohvat ruke. Kvantna fizika je dokazala da se velike promjene energije mogu dogoditi u jednom jedinom trenutku jer je energetsko područje neprestano spremno odgovoriti na naše vibracije. Važno je znati da se kvantna svijest događa na staničnoj razini, a kada postignemo kvantni energetski skok sreću i ravnotežu osjećamo na najdubljoj energetskoj razini.

Što se s nama događa nakon Quantec tretmana?

Nakon Quantec tretmana počinjemo opažati promjenu naše svijesti,  a s vremenom se mijenja i vanjska vibracija našeg postojanja. Kada postignemo svoju optimalnu frekvenciju postajemo sretniji, jer smo u mogućnosti da u svoj život privlačimo blagostanje u svakom pogledu', objašnjava mr.sc. Premerl.

Koliko tretmana je potrebno?

Rješavanje problema ovisi od osobe do osobe, broj slanja vibracija je individualan jer dioda s bijelim šumom i računalni sustav sam određuje količinu vibracija koja nam je potrebna da nas dovede do naše optimalne frekvencije.

Quantec putem našeg dlana, a prema trenutnom zdravstvenom i emocionalnom stanju, određuje broj potrebnih vibracija. Klijenti nakon Quantec tretmana danima osjećaju potrebne vibracije, ali je važna i redovita kontrola kako bi postigli svoj kvantno-energetski skok. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.