Zdravlje 04. travnja 2011.

Prirodna trudnoća

Prirodna
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Priručnik "Prirodna trudnoća" opisuje kako prirodnim putem možeš poboljšati doživljaj trudnoće, te uz niz savjeta donosi opsežne upute za vježbanje i planove prehrane za sve buduće mame

Informacije o prirodnom začeću, trudnoći i porođaju

Knjiga “Prirodna trudnoća” autorice Zite West, u izdanju Planetopije,  prava je biblija za trudnice i mlade majke .Ako si ikad razmišljala o prirodnim lijekovima tijekom trudnoće, ovaj je priručnik kao stvoren za tebe.

Primalja i nutricionistica Zita West, u knjizi nudi niz informacija o prirodnom začeću, trudnoći i porođaju. Buduću majku vodi kroz tromjesečja trudnoće te predlaže kako sigurno i na prirodne načine možeš poboljšati taj doživljaj.

Najdjelotvorniji komplementarni tretmani, od akupunkture do shiatsua i joge, temeljito su opisani za svaki stadij i svaku tegobu. Uz opsežne planove prehrane te upute za vježbanje, u knjizi možeš pronaći i brojne savjete, od jačanja otpornosti do ublažavanja jutarnje mučnine.

Više info o knjizi na: www.planetopija.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.