Zdravlje 25. siječnja 2020.

Prijavi se i osvoji kompletan ginekološki pregled za sebe i prijateljicu!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Da li ste znali da je rak maternice šesta, najčešća vrsta raka u svijetu od kojeg obolijevaju žene? Jedini način ranog otkrivanja raka maternice su redoviti godišnji ginekološki pregledi.

Prijavi se ovdje!

Od 20. do 26.01. odvija se Europski tjedan prevencije raka vrata maternice, a kako bismo i mi sudjelovali o osvještavanju važnosti preventivnih pregleda u suradnji s poliklinikom Gynema donosimo ti nagradni natječaj u kojem ćeš za sebe i prijateljicu, majku, sestru ili kćer moći osvojiti dva kompletna ginekološka pregleda (pregled, ultrazvuk i PAPA test) u vrijednosti od 1300 kuna.

Možda te zanima... Rak vrata maternice: Glavni uzrok nastanka i načini prevencije Zdravlje

missZDRAVA i poliklinika Gynema nagrađuju te

U Zagrebu, 2019. godine osnovana je poliklinika Gynema, privatna, zdravstvena ustanova za ginekologiju i ultrazvučnu dijagnostiku.

Voditelj tima i osnivač Gynema ordinacije je Prof.dr.sc. Ratko Matijević, dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije te uži specijalist fetalne i maternalne medicine. Poznat po vrhunskom dugogodišnjem radu u Klinici za ženske bolesti i porode KB Merkur, autor brojnih poglavlja u udžbenicima i priručnicima, dobitnik nagrada od struke te autor knjige VODIČ KROZ TRUDNOĆU koja će svakoj trudnici olakšati njen put do majčinstva.

 | Author: PR Foto: PR

U poliklinici se radi po najmodernijim metodama i načelima medicinske prakse, a koristi se najmodernija oprema visoke klase i tehnologije. Kako bi pregledi bili što ugodniji, radi se isključivo kroz individualni pristup i personaliziranu medicinu prilagođenu svakoj od korisnica njihovih usluga, pridržavajući se najviših etičkih i moralnih načela.

Važno je da izaberete ginekologa kojem vjerujete i s kojim može razgovarati o svim nedoumicama i problemima bez srama i strahova.

 | Author: PR Foto: PR

Kako bi napravila prvi korak prijavi se na nagradni natječaj u kojem će dvije čitateljice dobiti kompletan ginekološki pregled u poliklinici Gynema u vrijednosti od 1300 kuna. Povedi svoju majku, sestru, prijateljicu ili kći te saznaj nešto više o ovoj bolesti i ranom otkrivanju raka vrata maternice! Dobitnicu ćemo objaviti 30. siječnja na portalu missZDRAVA.

Pravila nagradnog natječaja možeš pročitati OVDJE.

Možda te zanima... Žena koja je preboljela rak vrata maternice s nama je podijelila svoju priču Zdravlje

Više o Gynema poliklinici pogledajte OVDJE: www.gynema.hr

Kontakt: III Pile 2, 10000 Zagreb

Telefon: 01 611 0606

Prijavi se ovdje!

Fill out my online form.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.