Zdravlje 09. lipnja 2010.

Preporučeni pregledi u 60-ima i 70-ima

Pregledi_U_60Im
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako u svojim 60-ima ili 70-ima imaš dijagnosticiranu neku kroničnu bolest, redovito odlazi na kontrole kod specijalista, a ne zaboravi ni ostale preglede s kojima se preporučuje krenuti već u ranijoj dobi, kao što ginekološki pregled kod žena i pregled prostate kod muškaraca

Pregled u 60-tim i 70-tim godinama trebao bi uključivati:

  • Cjeloviti internistički pregled i rutinska laboratorijska dijagnostika te specijalistički pregled (kontrola kronične bolesti, rehabilitacija)
  • Kontrola vida
  • Ispitivanje sluha ako se javljaju simptomi slabljenja sluha
  • Digitorektalni pregled i test na okultno krvarenje u stolici
  • Denzitometriju odnosno mjerenje gustoće kosti
  • Ginekološki pregled i pregled dojki (UZV, mamografija)
  • Pregled prostate, UZV prostate i test na PSA
  • Stomatološki pregled

Posebna pogodnost za čitatelje Zdrave Krave

Modus Health Card je kartica s kojom možeš zaboraviti čekanje u redu za zdravstveni pregled i s kojom ostvaruješ nevjerojatne popuste od 10 do 40 posto na preglede i usluge u preko 150 nacionalnih poliklinika i stomatoloških ordinacija i ljekarni diljem Hrvatske. Uz to, u ovu je ponudu uključena i polica osiguranja od nezgode te jednom godišnje potpuno besplatan pregled ili usluga u jednoj od ustanova partnera. Kartica se prilagođava tebi – možeš izabrati onu koja stane u tvoj novčanik ili pak na mobilni uređaj instalirati aplikaciju, ali i biti vlasnik obiju verzija. Sve što trebaš jest odabrati pregled ili uslugu, pronaći tebi najbližu polikliniku i uputiti se onamo po svoj kraljevski zdravstveni tretman. 

Spektar usluga pokriva sve što bi mogla zatrebati, od anesteziologije, citologije, dermatovenerologije, kirurgije, ortopedije, pedijatrije pa sve do gastroenterologije. Cijena ove godišnje kartice iznosi 750 kuna, tj. 63 kune mjesečno. Za čitatelje Zdrave Krave osigurali smo poseban popust od čak 100 kuna te ćeš svoju karticu dobiti za samo 650 kn godišnje! Računica je jasna, Modus Health Card je kartica uz koju ćete biti u plusu i zdravi! 

Požuri što prije osigurati svoj primjerak, za sve informacije nazovi pozivni centar na broj 01/24 24 24 4 i za poseban popust od 100 kunanavedi kod: Zdrava Krava.

Požuri po svoju Modus Health Card karticu

Ukoliko posjeduješ karticu, dovoljno je na stranici www.modusinternational.hr potražiti popis klinika i usluga koje pružaju te se uputiti onamo, dok aplikacija za tebe pretražuje najbližu polikliniku prema mjestu gdje se nalaziš i vrsti usluge koja ti je potrebna. Važno je naglasiti u ustanovi u kojoj obavljaš pregled ili dobivaš uslugu kako si vlasnik Modus Health Card kartice ili pokazati zaslon svog mobilnog uređaja s otvorenom aplikacijom na kojoj je korisnički broj. Procedura je identična za kupnju u partnerskim ljekarnama, a popust se automatski obračunava na licu mjesta.

Poseban popust od 100 kuna moguće je iskoristiti do 15.11.2015.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.