Zdravlje 06. prosinca 2013.

Oprezno se sunčaj i spriječi melanom!

Naslovna2
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sa svim upitima o problematičnoj koži i njezinoj njezi, o zdravlju i zaštiti kože od sunca te s upitima o neugodnim infekcijama i drugim ginekološkim problemima kojih se želiš riješiti možeš se telefonskim putem obratiti našim stručnjacima na broj 060 50 10 10. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om (IT jedan d.o.o., 062/700 700)

Obrati se stručnjacima

Ljeto nam je sve bliže i uskoro počinje sezona sunčanja. Brineš li se dovoljno za svoju kožu? S dolaskom lijepog vremena, stručnjaci sve više upozoravaju na štetno sunčevo zračenje i mogućnost razvoja melanoma. Upravo je sada pravo vrijeme da pregledaš svoje madeže

Savjete stručnjaka Zdrave Krave možeš telefonskim putem dobiti u periodu od 16 do 18 sati:

  • ponedjeljkom od specijalistice dermatologije i venerologije dr. med. Zdenke Zorić - Primijetila si crvene i smeđe mrlje na koži? Potraži od doktorice savjete o tome kako tretirati suhu, mješovitu i masnu kožu lica, kako liječiti akne i kapilare te savjete o tome kako spriječiti perutanje kože vlasišta. 
  • srijedom od kozmetologinje i vlasnice Beauty Centra Biokozmetika Pet mr. ph. Seke Zebić – Brineš li se za svoju kožu? S dolaskom lijepog vremena, stručnjaci sve više upozoravaju na štetno sunčevo zračenje. Potraži od kozmetologinje savjet o tome kako brinuti za zdravlje kože lica te pitaj sve što te zanima o anti-ageingu.
  • petkom od specijalistice ginekologije dr. sc. Ulle Marton - Kasni ti menstruacija, a test na trudnoću je negativan? Potraži savjet ginekologinje o sigurnom spolnom odnosu, a ujedno je pitaj sve što te zanima u vezi neredovitih menstrualnih ciklusa i ginekoloških tegoba kojih se želiš riješiti.

Upitaj stručnjake Zdrave Krave sve što te zanima o zdravlju i zaštiti kože od sunca. Saznaj koje preparate bi trebala koristiti za bolju zaštitu od vanjskih utjecaja te kako možeš održati zdrav imunitet i zaštititi se od bolesti. 

Vikendom i blagdanima stručnjaci nisu dostupni putem Dežurnog telefona, ali im možeš poslati pismeni upit.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.