Zdravlje 30. travnja 2013.

Posjeti tribinu o parodontitisu!

Naslovna_Slika_1_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vodiš li brigu o higijeni zubi? Često ti krvare desni? Imaš upaljeno i osjetljivo zubno meso? Zdrava Krava te poziva na tribinu ''Zdrav osmijeh – spriječi i liječi parodontitis'', 9. svibnja u Novinarskom domu u Zagrebu. Na tribini će sudjelovati eminentni hrvatski stručnjaci, a svoje iskustvo podijelit će i pjevačica i psihologinja Maja Vučić

Poslušaj savjete stručnjaka, sudjeluj u zdravoj tomboli

Nova proljetna tribina Zdrave Krave pod nazivom ''Zdrav osmijeh – spriječi i liječi parodontitis'' održat će se u Velikoj dvorani Novinarskog doma, Perkovčeva 2 u Zagrebu. Datum održavanja Tribine je četvrtak, 09. 05. 2013., s početkom u 18 i 30 sati. Vrhunski stručnjaci odgovaraju na sva tvoja pitanja i kroz edukativnu raspravu daju savjete za zdrav i lijep osmijeh.

Nakon tribine svi će sudjelovati u zdravoj tomboli, a 10 najsretnijih posjetitelja očekuju BioGaia ProDentis poklon paketi.

Sudionici Tribine su:

  • prof. dr. sc. Ivan Alajbeg, spec.oral. pat. u Zavodu za oralnu medicinu Stomatološkog fakulteta Sveučiliša u Zagrebu i Klinici za stomatologiju KBC Zagreb
  • dr. Dean Cekić, doktor dentalne medicine
  • mr. dr. Ivo Matković, doktor dentalne medicine
  • prof. Mara Orehovec, psihoterapeut
  • dr. Darija Vlašić Kaić, spec. parodontolog
  • doc. dr. Darija Vranešić Bender, nutricionistica
  • poznata gošća: Maja Vučić

Koordinatorica Tribine Zdrava Krava je mr. soc. Renata Pondeljak-Matijević, a moderatorica i voditeljica Sanja Gudek Brajković. Tribina se održava pod pokroviteljstvom tvrtke Ewopharma koja zastupa proizvod BioGaia ProDentis.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.