Zdravlje 19. srpnja 2013.

Popusti za lasersku korekciju vida

Optical
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U Optical Express centru u Zagrebu laserima najnovije generacije uspješno rješavaju kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračku dalekovidnost. Laserska korekcija vida potpuno je siguran zahvat i u ljetnim mjesecima. Oftalmolozi Optical Express grupe obave na tjedan više operacija nego sve ostale klinike za korekciju vida u Europi i upravo ih to, zajedno s kvalitetnom uslugom, uvrštava na prvo mjesto u Europi

Brojne osobe koje imaju naočale ili kontaktne leće u ljetnim se mjesecima susreću s bezbroj problema s naočalama i lećama. Zato je ljeto odlično vrijeme za lasersku korekciju vida jer se vid nakon zahvata poboljša već nakon dva dana, a rješenje je trajno.

Laser koji je odobrila NASA

Napredak tehnologije omogućio je da laserski zahvati budu potpuno sigurni i brzi. U Optical Expressu u Zagrebu laserske korekcije vida obavljaju laserima najnovije generacije. Tehnologija za laserske zahvate vida vrlo je sofisticirana i potpuno sigurna. Zahvat je bezbolan, a kirurzi Optical Express grupe obavili su više od milijun zahvata, i to uz pomoć napredne laserske tehnologije, jedine koju je odobrila NASA za korekciju vida astronauta. Ana Kričković, voditeljica zagrebačkog centra, objasnila je:

"U Optical Expressu za laserske korekcije vida koristimo excimer laser VISX S4IR CustomVue kojim uklanjamo dioptriju, te IntraLase femtosekundni laser kojim se formira rožnični poklopac što zahvat dovodi na još veću razinu brzine, preciznosti i sigurnosti. Svi laseri Optical Expressa opremljeni su naprednom tehnologijom praćenja pokreta oka (eye tracking). Tako su zahvati sigurni i pouzdani jer osiguravaju precizan zahvat neovisno o pokretima oka tijekom zahvata. Pacijentima nudimo cjelovit tretman i uvijek smo im na raspolaganju. Naši kirurzi prate pacijenta od prvog pregleda do zadnje kontrole." Kvalitetne i sigurne zahvate osiguravaju također zbog stalnog usavršavanja i edukacije kirurga.

Optical Express je za ovo ljetopripremio posebno povoljnu ponudu laserskog skidanja dioptrije. Između 1. srpnja i 31. kolovoza cijene zahvata kretat će se već od 4.500 kn po oku. Za više informacija potrebno je nazvati broj telefona 01 48 60 644 ili poslati upit e-mailom www.opticalexpress.hr. Klikni i prijavi se na pregled.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.