Zdravlje Prirodno liječenje 02. srpnja 2016.

Počinju 2. dani ayurvede u Zagrebu

Ayurveda Tretman
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Drugu godinu za redom u Zagrebu se održavaju Dani ayurvede, a donose nove mogućnosti za otkrivanje znanja i iskustva iz ayurvede, a sve uz pomoć izvornog liječnika ayurvedske medicine, droktorice Nayane Rao.

Manifestacija traje od 3. do 14 srpnja, s sve dane održat će se brojne radionice, konzultacije i edukacije, a kao centralno događanje najavljeno je predavanje dr. Rao, pod nazivom „Ayurveda i nutricionizam – novi pogled na zdravlje“, koje će se održati 03. srpnja od 19,00 do 21,00 sat u kinu Europa (dvorana Müller).
 
Supredavač će biti mr.sc. Irena Švenda, mag. nutricionizma, čiji je Adhara ayurvedsko - nutricionistički centar iz Zagreba ujedno i organizator događanja i to u suradnji s Ayurveda Therapy Institutom iz Indije. Više o samom predavanju možeš pročitati ovdje.
 

Što je ayurveda?

Ayurveda je drevna znanost o zdravlju, liječenju i životu, holistički sustav medicine. Zajedno s nutricionizmom, treninzima, fitoterapijom, masažama, ayurvedska medicina daje komplementaran pristup u liječenju koji u zapadnoj Europi, Americi kao i u 
Australiji te u znanstvenim medicinskim krugovima postaje vodeći pristup u liječenju, posebno kroničnih bolesti. U liječenju detaljno razlikuje preko 500 biljaka kojima točno zna kvalitetu te primjenu. Ayurvedska dijagnostika postavlja se metodom upashaje – promatranja simptoma – te pulsnom dijagnozom. 
 
Kroz ayurvedu pojedinac ne samo da smanjuje patnju, oslobađajući se nepoželjnih simptoma u tijelu, već napreduje u svom umu, gradeći svijest, zahvalnost, poštovanje prema sebi i okolini.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.