Zdravlje 30. studenoga 2023.

Otvorena nova Croatia poliklinika u Varaždinu

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Croatia osiguranje otvorilo je u Varaždinu novu Croatia polikliniku, opremljenu najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Pacijentima iz Varaždina i okolice na raspolaganju je vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom koji pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti. Croatia poliklinika u Varaždinu jedna je od najmodernijih u sjevernom dijelu Hrvatske, a pacijentima je niz pregleda, pretraga i ostalih medicinskih usluga dostupno na jednom mjestu, bez čekanja. 

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, kontinuirano ulaže u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj, a poliklinika u Varaždinu osma je u nizu, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice, Rijeke, Osijeka i Zadra. 

 | Author: PR Foto: PR

"Samo ove godine otvorili smo tri poliklinike, u Osijeku, Zadru i Varaždinu i danas ih imamo osam u svim regijama. Naša je strategija kao lidera u privatnom zdravstvu pokriti cijelu Hrvatsku s modernim CO poliklinikama i stanovnicima pružiti zdravstvene usluge najvišeg standarda na jednom mjestu i bez čekanja. Investicija u varaždinsku polikliniku iznosi tri milijuna eura, a u zadnje tri godine u naše poliklinike uložili smo 20 milijuna eura. To su velika ulaganja koja potvrđuju našu ključnu ulogu na hrvatskom tržištu privatnog zdravstva", izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja. 

 | Author: PR Foto: PR

Stanovnici Varaždina i okolice, ali i šireg varaždinskog područja u novoj Croatia poliklinici mogu obaviti sistematske i preventivne preglede, male kirurške zahvate, laboratorijske pretrage te specijalističke obrade iz područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, kardiologije, nutricionizma, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije i interne medicine. 

Pacijentima su na raspolaganju neki od tehnološki najnaprednijih medicinskih uređaja kao što su novi digitalni RTG uređaj, napredni digitalni mamograf, četiri najnovija sofisticirana ultrazvuka te suvremeni digitalni dermatoskop.  

 | Author: PR Foto: PR

Svi uređaji i oprema u varaždinskoj poliklinici koriste najnovije tehnologije i imaju visoku preciznost i učinkovitost u dijagnostici i liječenju pacijenata. Ujedno pružaju brze i precizne podatke što značajno olakšava postavljanje dijagnoze i određivanje najboljeg terapijskog pristupa za pacijenta.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.