Zdravlje 02. srpnja 2014.

Brz oporavak od proljeva i povraćanja

Cura_2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za liječenje akutnog proljeva s i bez povraćanja ključna je rehidracija. BioGaia Protectis oralna rehidracijska otopina – pouzdan način smanjenja trajanja bolesti kod dojenčadi, djece i odraslih osoba koja boluju od akutnog proljeva prouzročenog virusima ili bakterijama. U kliničkim je studijama dokazana učinkovitost i sigurnost L. reuteri Protectis, aktivne bakterije s pozitivnim učinkom na zdravlje

L. reuteri Protectis kolonizira cijeli probavni trakt, sprečava rast štetnih mikroorganizama, aktivira imunološku obranu i poboljšava probavu. BioGaia Protectis ORS namijenjena je za brži oporavak od proljeva i povraćanja. Jedinstvena je oralna rehidracijska otopina s kombinacijom soli, L. reuteri Protectis i cinka.

Koja je uloga cinka?

Ispitivanja su pokazala da dodatak cinka smanjuje trajanje akutnog proljeva. Zato, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i UNICEF preporučuju upotrebu cinka pri oralnoj rehidraciji djece.

BioGaia Protectis ORS

  • Smanjuje epizode proljeva i povraćanja
  • Može smanjiti trajanje simptoma do dva dana
  • Brže postizanje ravnoteže tjelesnih tekućina (elektrolita)
  • Dostupna kao otopina blago mliječnog okusa
  • Ne sadrži laktozu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.