Zdravlje 11. kolovoza 2021.

Možeš li prepoznati zvijezde koje ove godine slave 60. rođendan?

Foto: shutterstock Meg Ryan i Woody Harrelson ove su godine proslavili 60. rođendan
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Koliko vrijeme brzo leti najbolje možemo vidjeti po zvijezdama iz omiljenih filmova i serija. Nekada su glumili buntovne tinejdžere i zaljubljive mlade ljude, a danas na rođendanskoj torti broje 60 svjećica

Kada gledamo omiljene glumice i glumce u serijama i filmovima ponekad nam se čini da su zarobljeni u vremenu, no i oni su ljudi kao i mi te ih godine polako sustižu. Brojne zvijezde koje su nas zabavljale kroz posljednjih nekoliko desetljeća ove godine slave 60. rođendan. Nekima od njih ne bi dali niti godinu preko 40, dok se neki na prvi pogled uopće nisu promijenili već godinama. 

Za njihov mladolik izgled zaslužni su brojni faktori, od gena do nekoliko milijuna na računu koje mogu trošiti na beauty tretmane i brojne stručnjake poput nutricionista i kozmetičara. Što god radili kako bi zadržali mladenački izgled, moramo se složiti da im čini dobro. U nastavku otkrij koje su to zvijezde vršnjaci koji ove godine slave 60. rođendan. 


George Clooney

Rođen 6. svibnja 1961, George je svoj 60. rođendan već proslavio. Iza njega je preko 40 godina uspješne glumačke karijere, a svi ga pamtimo po ulozi doktora Douga Rossa u seriji "Hitna služba", kao dio "Oceanovih 11", a glumio je čak i najpoznatijeg maskiranog superjunaka Batmana. 
 

Meg Ryan 

Ljubimica publike i zvijezda najvećih romantičnih Meg Ryan 60. rođendan proslavit će 19. studenog. Iako ju već nekoliko godina nismo vidjeli na velikim ekranima, Meg je aktivna na društvenim mrežama pa tako možemo vidjeti da uživa u zasluženom odmoru i uređivanju doma i vrta. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Michael J. Fox

Davno su prošli dani kada je Michael J. Fox glumio tinejdžera u klasiku "Povratak u budućnost". Ove godine, točnije 9. lipnja, Michael je proslavio 60. rođendan u društvu supruge i djece. Danas je poznat kao aktivist te zagovaratelj prava osoba s Parkinsonovom bolesti pod koje i sam pati. 
 

Woody Harrelson

Još jedan glumac proslavio je rođendan u istom mjesecu kao Michael, a riječ je o Woodyju Harrelsonu. Woody se i danas aktivno bavi glumom, a prije nekoliko godina nominiran je za prestižnu nagradu Oscar za ulogu u filmu "Tri plakata izvan grada". Veliki je zagovaratelj veganske prehrane, a bori se i za očuvanje našeg planeta. 
 

Eddie Murphy

Američki komičar i glumac Eddie Murphy 60 svjećica na torti je ugasio 3. travnja ove godine. Glumačkoj legendi jednako pristaju ozbiljne uloge poput one u filmu "Dreamgirls" kao i nešto urnebesnije. Na sreću mnogih, Eddie bi se već iduće godine na velike ekrane trebao vratiti kao policajac Axel Foley u filmu "Policajac s Beverly Hillsa 4". 
 

Jennifer Coolidge

Da Jennifer Coolidge ne mora strepiti od okruglog rođendana kojeg slavi 28. kolovoza pobrinuli su se novi naraštaji koji su ju učinili popularnijom nego ikada. Jennifer je uvijek glumila skoro istu ulogu zavodljive plavuše, a posebno se svidjela publici likom kojeg je utjelovila u filmu "Plavuša s Harvarda". Nedavno se pojavila i u spotu Ariane Grande. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam (@adambreuchaud)

Maggie Wheeler

Tko može zaboraviti prodorni glas jedne i jedine Janice iz serije "Prijatelji"? Možda će te šokirati, ali glumica koja ju je utjelovila prije nekoliko dana je napunila 60 godina. Maggie možemo često vidjeti u kratkim videima na TikToku koje objavljuje njezina kći Gemma. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celebnews_hu (@celebnews_hu)

Samy Naceri

Možda najveću transformaciju s godinama doživio je glumac Samy Naceri kojeg pamtimo kao avanturista Daniela Moralesa u serijalu filmova "Taksi". Iako ga od zadnjeg dijela filma nismo vidjeli u mnogo filmova i serija, glumac je i dalje aktivan na francuskoj sceni. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samy Naceri (@samynacerioff)

John Corbett

Svi oni koji su bili tim Aidan sjećaju se Johna Corbetta iz mlađih dana, no danas izgleda nešto drugačije. Dok je njegov rival Faca u seriji "Seks i grad" velikih 60 prevalio još prije nekoliko godina, John ga je proslavio 9. svibnja ove godine. Šuška se da će se John pojaviti i u novom nastavku megapopularne serije. 
 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.