Zdravlje 10. listopada 2019.

Mladić svojoj djevojci, koja se bori s napadajima panike, poklonio 'ljubavne kapsule'

Foto: Denisha Bracey / Facebook
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kad se suočila s anksioznošću i napadajima panike njezin dečko smislio je neodoljiv način kako da joj pomogne u tome.

Denisha Bracey iz Halifaxa u Novoj Škotskoj ovoga se ljeta suočila s anksioznošću i s napadajima panike. Oba od navedenih česti su problemi mentalnoga zdravlja mladih, no ono što je bilo zanimljivo i drugačije jest način na koji se njen dečko, Riley Rankin, nosio s tim i način na koji joj je pružio podršku.

Na njihovu drugu godišnjicu veze, 24. srpnja, Rankin je iznenadio Bracey s dobro promišljenim poklonom - personaliziranom bočicom tableta punom "ljubavnih kapsula".

"Svaka kapsula bila je ispunjena malom porukom na papiru koja govori o nečemu ljubavnom ili slatkom, nečemu što će me učiniti sretnom ili je napisana neka moja doba karakteristika", napisala je Bracey u Facebook objavi koja je postala viralna.

Neke od poruka koje su bile u "ljubavnim pilulama" glase: "Trebala bi se kandidirati za Miss Univers jer izgledaš SJAJNO", "Budi ponosna na sebe, nevjerojatna si, samo pomisli na sve što si do sada postigla", "Tvoja pozitivnost je inspirativna!"

Kad je prvi put vidjela dar, Bracey je bila "jako zbunjena" jer je mislila da joj Rankin daje prave lijekove kao poklon za godišnjicu, no, kad je shvatila što je to zapravo bila je oduševljena, rekla je za HuffPost.

Možda te zanima... Ako izbrišeš Facebook profil na 4 tjedna bit ćeš mentalno snažnija i sretnija osoba! Psiha i seks

Ljudima koji su sada u romantičnim vezama, a imaju određene psihičke poteškoće kao što su anksioznost i slično, Bracey je poručila - "Uvijek je važno sjetiti se brinuti o sebi prije nego što počnete brinuti o nekom drugom."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.