Zdravlje 11. siječnja 2016.

Nemaš vremena, a želiš živjeti zdravo?

Mirna_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako odgovoriti na zahtjeve današnjice i pri tom brinuti o sebi? U današnje vrijeme ubrzanog ritma lako stvaramo nezdrave navike, koje su put u lošiju efikasnost na poslu, nezdrav izgled i općenito nezadovoljstvo sobom. Kako bismo izbjegli navedene probleme često nam je potreban poticaj

Stoga nudimo jedinstven program u obliku interaktivnih radionica koje se bave temama nošenja sa stresom, učenja kako bolje organizirati radni dan, brige o sebi i pripreme zdravog obroka.

Kako izgleda program?

Seminar povezuje dva stručna područja koja obuhvaćaju nutricionizam i psihologiju. Na svakom seminaru nutricionistica drži radionicu pripreme zdrave hrane, dok psihologinja polaznike uvodi u načine brige o sebi.

Kako se pravilno hraniti uz nedostatak vremena? 

Kako u žurbi pripremiti zdravi obrok? Kako brinuti o sebi u stresnim situacijama? Kako ubaciti sportske aktivnosti u ionako pretrpani raspored? Kako se (samo)motivirati? – samo su neka od pitanja koja muče mnoge od nas. Odgovore na njih možeš dobiti na seminaru „NAHRANITE TIJELO I UM“ koji se održava u Miele Centru Zagreb, Buzinski prilaz 32, od 16.veljače 2016.g. svaki drugi utorak u mjesecu od 17.00 do 20.00 sati.

Voditeljice seminara su: Mirna Trumbetaš i Sanda Puljiz Vidović. Sanda Puljiz Vidović je psihologinja koja je pohađala brojne edukacije i seminare na temu stresa, komunikacije i upravljanja emocijama. Nastupa u medijima, piše članke, a urednica je i koautorica triju priručnika za stručnjake i za roditelje. Vodi i komunikacijske treninge.

Mirna Trumbetaš je dipl.ing. nutricionizma. Piše za portale i dnevne novine. Aktivno vodi radionice pravilne prehrane za djecu i za odrasle. Seminar je predviđen za 8 polaznika stoga rezerviraj svoje mjesto još danas. Za sve informacije i predbilježbe kontaktiraj na mail: mirna.trumbetas@gmail.com ili spuljiz@xnet.hr telefon: 098/139-0278 ili 091/763-2803.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.