Zdravlje 12. ožujka 2010.

Mirjana Hrga s televizije u polikliniku

Mirjana
1/9
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tim vrhunskih oftalmologa iz "Optotima" uz drugo mišljenje, osiguravat će i treće, putem telemedicinske veze sa svjetskim centrima, a u Institutu za estetiku lica tretmane botoxom i filerima radit će liječnici subspecijalisti za te tretmane

Na svečanom otvorenju Poliklinike Optotim u Bogovićevoj 1 u Zagrebu okupilo se mnogo uglednih liječnika i osoba iz javnog života. Domaćica večeri bila je poznata novinarka Mirjana Hrga, supruga oftalmologa Deana Šarića. 

Opremljen najmodernijim dijagnostičkim aparatima, zahvaljujući timu vrhunskih liječnika "Optotim" će uz drugo mišljenje, osiguravati i treće, putem telemedicinske veze sa svjetskim centrima. Pored Instituta za oftalmologiju, sastavni dio poliklinike Optotim je i Institut za estetiku lica u kojem se izvode tretmani botoxom i filerima, operacije vjeđa i drugi estetski zahvati. Pacijentima koji dolaze na operacije, bit će osiguran smještaj u luksuznim apartmanima.

Stilistu Nevenu Ciganoviću, neskrivenom ljubitelju estetske medicine, bilo je posebno drago čuti da će u Institutu za estetiku lica tretmane botoxom i filerima izvoditi liječnici subspecijalisti, jer, kako kaže, danas takve tretmane rade i u običnim kozmetičkim salonima, a smatra da bi to ipak trebalo prepustiti stručnjacima. "Oftalmolozi i estetski kirurzi poznaju anatomiju lica i nitko se bolje od njih ne može služiti botoxom i filerima", uvjeren je Neven. 

Glumica Mia Begović otkrila nam je da s dr. Šarićem već dogovara lasersku korekciju vida: "Želim nositi male torbice, a da u njima ne moraju uvijek biti i naočale. A nakon što popravim vid, vidjet ću da li bih trebala iskoristi i neke usluge Instituta za estetiku lica, jer zasad si sasvim dobro izgledam."

HTV-ov novinar Robert Zuber kaže da još ne razmišlja o laserskom uklanjanju dioptrije jer su naočale dio njegovog imidža, ali njegova supruga Diana Roko, također novinarka, zbog velike dioptrije nosi kontaktne leće i pod redovitom je kontrolom dr. Šarića.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.