Zdravlje Prirodno liječenje 09. studenoga 2017.

Medicinski dokazi o iscjeljenju prirodnim putem pomoću učenja Brune Gröninga

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U hotelu Internacional 11. studenog u 17 sati održat će se predavanje dr. med. B. Dubovske "Iscjeljenje prirodnim putem pomoću učenja Brune Gröninga – medicinski dokazivo".

Bruno Gröning je postao poznat u javnosti 1950-tih godina zbog masovnih iscjeljenja koja su se događala u njegovu prisustvu, diljem Njemačke. U medijima ga često nazivaju “čudotvorni doktor”, tu je za sve ljude, ne traži novac, ni bilo kakve druge formalnosti. Prvo stotine, zatim tisuće, a onda i desetci tisuća tražitelja pomoći hrle k njemu. “Ne postoji neizlječivo – Bog je najveći liječnik”, bile su njegove riječi i nezamislivo se dogodilo, brojni bolesnici su ozdravili: hromi hodaju, slijepi ponovno vide… Bruno Groening (1906.-1959.) ostavio je iza sebe znanje o primanju duhovne snage.

Možda te zanima... Prirodno liječenje: Top biljke u borbi protiv dijabetesa Hrana

Danas se kao i tada događaju iscjeljenja, čak i od neizlječivih bolesti. Činjenice govore za sebe: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i od drugih ovisnosti...Iscijeljena mogu nastupiti kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Iscjeljenja se zapisuju i liječnici ih temeljito provjeravaju, komentiraju i arhiviraju, a gdje je moguće prilažu se nalazi neovisnih liječnika, koji sve to potvrđuju. Taj rad se odvija u Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi (MWF) i broji oko 7000 liječnika i drugih medicinskih djelatnika diljem svijeta. MWF djeluje u sklopu Kruga prijatelja Brune Gröninga.

 | Author: Promo Foto: Promo

Krug prijatelja Brune Gröninga je jedna od najvećih udruga za iscjeljenje duhovnim putem, djeluje u 120 zemalja svijeta. Prijatelji se sastaju na satovima Zajednica kako bi žednički primali iscjeljujuću snagu i podijelili svoja iskustva i doživljaje pomoći ili iscjeljenja. Tada se također mogu dogoditi spontana iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Trudnica__ Možda te zanima... Prirodno liječenje neplodnosti Zdravlje

Svatko je slobodan pridružiti se Krugu prijatelja i isto tako ga u bilo koje vrijeme i bez ikakvih obveza napustiti. Ne postoje nikakve financijske ili formalno - pravne obveze. Svi troškovi u krugu prijatelja pokrivaju se isključivo od dobrovoljnih priloga. Prema učenju Brune Groeninga nema medicinskih savjetovanja, terapija, ni pregleda. Također se preporučuje nastavak posjeta liječniku i korištenje terapije koju je liječnik odredio.

Sadržaj predavanja i dodatne informacije:

  • Medicinski ispitana iscjeljenja bit će kratko i jednostavno objašnjena.
  • Iscijeljene osobe izvještavaju kako su se oslobodile od organskih oboljenja i duševnih smetnji, što se često smatralo neizlječivim.
  • Izvještaji o doživljajima mladih ljudi: oslobođenje od alergija, strahova, depresija, ovisnosti o drogama, alkoholu i dr.
  • Tijekom predavanja moguće je da posjetitelji osobno dožive iscjeljujuću snagu.
  • Ulaz je slobodan, a za dobrovoljni prilog bit ćemo zahvalni.
  • Kontakt : 091/5488204, croatia@bruno-groening.org
  • Informacije: www.bruno-groening.org
  • Organizator: Medicinsko-znanstvena stručna grupa (MWF) Kruga prijatelja Brune Groeninga

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.