Zdravlje 29. lipnja 2016.

Lansiran novi dizajn: Nova, preglednija, modernija i još bolja Zdrava Krava!

1/3
Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zahvaljujemo svim korisnicima na godinama vjernosti i najavljujemo nova iznenađenja i još ugodnije korisničko iskustvo na portalu Zdrava Krava. Svi tvoji komentari i sugestije su dobrodošle, ostavi ih u komentarima ispod članka, rado ćemo ih čitati.

Dobrodošli na novu Zdravu Kravu!

Nova Zdrava Krava je prilagođena za desktop, laptop, tablet i mobilne uređaje. Moderan i svjež dizajn omogućava raznoliku i jednostavnu prezentaciju sadržaja. Odlučili smo sadržaj staviti u prvi plan i ponuditi još više zanimljivosti, edukativnih tema, kolumni i savjeta stručnjaka na dnevnoj bazi, a portal je zadržao najpopularnije alate (izračun indeksa tjelesne mase, oblika tijela, ovulatora) koji su izašli osvježeni u novom ruhu.

Redakcija portala Zdrava Krava nastavit će ti donositi ekskluzivne priče, informacije o zdravom načinu života, prehrani, trendovima u dijeti, fitnessu i ekologiji te osluškivati želje i potrebe svojih vjernih čitatelja.

 | Author: Redakcija Zdrave Krave Foto: Redakcija Zdrave Krave

Već sedam godina mijenjamo životne navike na bolje

Portal Zdrava Krava već sedam godina svojim čitateljima donosi brojne zabavne i korisne sadržaje, kroz svoje rubrike, tekstove, alate i kvizove razotkriva što podrazumijeva zdrav život i unosi ga u tvoju svakodnevicu.

Novosti na portalu

Uskoro pripremamo još noviteta: izlog zdravih proizvoda i motivacijske poruke koje ćeš moći podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama te bogatih i opširno obrađenih tema u specijalima
  
Prijaviti se možeš i na osvježeni newsletter pod nazivom Zdravakava koji će te informirati o svim našim akcijama i aktualnim temama.

Pratimo trendove

Također, lansirali smo i Viber stickere koji su postali pravi ljetni hit. Viber stickeri s likom Zdrave Krave do sada su preuzeti gotovo 150 000 puta, a korišteni su u gotovo 2,5 milijuna vaših poruka na što smo izuzetno ponosni.

 | Author: Promo Foto: Promo

Osim na Viberu, pratiti nas možeš na Facebooku i Instagramu.

Veselimo se druženju i usvajanju novih zdravih navika!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.