Zdravlje 18. rujna 2012.

Posjeti sajam Mystic!

Zagreb-Yoga-Fest-U-Sklopu-Sajma-Mystic
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U sklopu sajma Mystic započinje Zagreb Yoga Fest svečanim otvaranjem u petak 21. rujna na Međunarodni dan mira i traje do nedjelje 23. rujna 2012. Najbolja tri komentara nagrađujemo kartama za sajam Mystic kojeg ćeš moći posjetiti u pratnji drage ti osobe. Karte za Mystic osvojili su čitatelji pod korisničkim imenima: mirjanal, Mishka i BIBAP.

Zagreb Yoga Fest 1. Conference & Show novi je projekt Zagrebačkog velesajma koji se organizira u sklopu 3. međunarodnog sajma alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti Mystic. Prema klasičnim organizacijskim načelima ZYF nije sajam već konvencija u kojoj su jednako zastupljeni izložbeni segment i stručno-edukativni program u kojem možete sudjelovati (predavanja, radionice, vježbanje, demonstracije, meditacije i druga tematska događanja).

Jedinstvo u različitosti

Na toj osnovi pod naslovom "Jedinstvo u različitosti " okupljene su najznačajnije yoga škole u Republici Hrvatskoj i istaknuti pojedinci te se zajednički organizira tematsko događanje jedinstveno u široj regiji.

Svoje sudjelovanje na ZYF između ostalih potvrdili su vrsni domaći i strani učitelji: Swami Suryananda, Kamal Singh, Mark Kan, Žarko Andričević, Jadranko Miklec, Ben Jahmin, Petra Friganović, Marco Bianco, Emina Kurtagić, Sat Karam Kaur, Sandra Petra Pintarić, Snježana Nišević, Danijela Biondić Vidaković, Sandra Đidara Bianco, Renata Reiner, Petra Carmichael i drugi.

Povoljna kupnja na Mysticu

Ukupna ponuda sajma Mystic, pored yoge, obuhvaća razne nekonvencionalne metode i terapije - prirodne, energetske i duhovne, zdravu hranu, organski uzgoj hrane, ljekovito bilje i pripravke od ljekovitog bilja, apiterapiju, dodatke prehrani, prirodnu kozmetiku, masažu, feng shui, kristale, stručnu literaturu i još puno toga. Cjelokupan izložbeni segment ima prodajni karakter, tako da ćete moći kupiti što je izloženo uključujući odjeću, prostirke, knjige, CD-e, razne uređaje, zdravu hranu, ljekovito bilje i preparate.

Kao dodatnu prostornu atrakciju ističemo piramidu u kojoj će biti moguće meditirati i osjetiti energiju piramide. Također, za meditaciju i postizanje unutrašnjeg mira i zadovoljstva tu je i energetski labirint koji će ove godine biti izrađen od bundeva i gongova.

U petak 21. rujna na međunarodni dan mira u suradnji s Hrvatskim udruženjem za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu (HUPED), partnerom sajma, pod naslovom Mir-Duhovnost-Tolerancija, organizira se program na kojem će se predstaviti mirovna deklaracija s porukom duhovnim i vjerskim vođama. To je ujedno prezentacija i javno promicanje duhovne obnove, napretka, i duhovnog ozdravljenja uz meditaciju za mir i blagoslov posjetiteljima u kojoj će sudjelovati dr. Sekhar Boddupalli i Swami Jyotir Maya.

Predavanja, seminari, radionice, edukacija…

Cilj je najširoj javnosti ukazati na postojanje načina i stila života sukladnog prirodnim i duhovnim postulatima te dobrobiti koje prakticiranje istih donosi pojedincima, ali i društvu u cjelini. Osnovni programsko - sadržajni okvir sajma Mystic sadrži više od 80 sati predavanja i edukacija. Sve to kao i niz drugih sadržaja čini 5 sajamskih dana (19.-23.9.2012.) slikovito rečeno erupcijom pozitivne energije i dobrih vibracija.

 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
   tom8jerry

   želim iznenaditi frendicu koja je krenula na jogu daha,i sve vezano uz "mystic" ju jako zanima,pa i mene pokušava zainteresirati,spominjala je da me vodi na ovaj sajam,i baš bi bilo super da joj samo kažem : e ne,ja tebe vodim :P

  • Default avatar -
   Archieiggy

   Mene zanimaju zvukoterapija i radionice Petera Hessa. Obavezno ću pohađati barem jednu. Nadam se da nisu preskupe... Ali uvijek je dobro otići na Mystic, puno je štandova, zanimljivih događanja, popusta, novih informacija, koncerata. Dodatni plus ove godine je i Yoga Fest u sklopu Mystica, to je dobra prilika za vidjeti na jednom mjestu puno tipova joge - lakše se je onda odlučiti za onaj koji nam najviše odgovara.

  • Default avatar -
   mirjanal

   interesira me program yoge suprug i ja razmišljamo da odemo na tečaj a ovo nam je prilika za radionicu a jako se veselimo pripravcima od ljekovitog bilja

  Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.